Ben geçenlerde Canlı Derste kullanmak için dokunmatik bitir kalem aldım bekledik bekledik 2 haftadır hala siparişiniz alındı diyor sabrımız taştı şimdi de tedarik etmeye başladı 18 Mayıstan beri düzgün bir iş yapın şikayetçiyim gerçekten 1 tane kalem için ne kadar eziyet aldım.
Merhaba, internet üzerinde yapılan alışverişlerde corona salgını kaynaklı kargo firmalarında gecikmeler yaşanmaktadır. Siparişiniz zamanında verilmiştir. Kargodan kaynaklı gecikme için kusura bakmayın.
Merhaba, ürünler stoklarımızda mevcuttur. Birçok müşterinin ürünlerini kargoya vermemize rağmen günlük kota veya karşı şubelerin çalışmaması gibi sebeplerden dolayı gönderilememekte yani sisteme girilmemektedir. Biz de bu sorunu çözmek için farklı kargo firmalarını denemekteyiz. Oluşan gecikmeden dolayı özür dileriz.