İPApp Uygulamasından Tüp Siparişi Verdim 40 TL İpragaz İndirim Çeki Gelmedi!
İpap uygulamasından tüp siparişi verdim. 40 TL A101 indirim çeki gelmedi rera tüp bayisinden sipariş verdim. Acil 40 TL hediye çekinin gönderilmesini istiyorum.
İpragaz'dan kampanya kapsamında 12 kg tüp aldım. A101 ® hediye çeki SMS'i gelmedi, maalesef. Siteye bakınca tek değilmişim, klasik Türkiye işte. Şikayet detayı en fazla 250 karakter olmalıymış, bundan dolayı konuyu uzatıyorum. Bu da Şikayetvar ® sitesinin gereksiz bürokrasisi işte.
İpragaz uygulamasından 12 kg'lık tüp alımına A101 hediye çeki vermekte, ben daha önce telefonumdan birden fazla sipariş girdiğim içinmiş artık beni hediyelerden yararlandırmıyor. İpragaz müşteri hizmetlerini aramama rağmen sorunumu çözmediler, 45 günde bir verilen siparişlerden hediyeden yararlandır...
Telefonumda İPApp uygulaması mevcut iken Bozyazı/ Mersin kıroğlu bayinizden 25 Ağustos 2023 tarihinde 12 kg'lik tüp aldım. A101 hediye çeki ile ilgili henüz bir mesaj gelmedi. İlgilenirseniz sevinirim.
02/08/2023 tarihinde İPApp uygulamasından tüp siparişi verdim uygulama üzerinden 2 tane kupon kazandım ama kuponlarım boş çıktı. İPApp, A101 2 hediye çekim vardı ikisininde içi de boş çıktı ve kullanamadım. Neden böyle olduğunu anlamadım. Sorunumun çözülmesi istiyorum.
İpap kampanya19 Haziran da ipap tan tüp siparişi verdim. 74832145 numaralı.. 3 kez telefon ettikten sonra lütfen tüpü, yanlış bıraktılar, 4 kez aradıktan sonra nihayet değiştirdiler., Fakat bu seferde 101 hediye çekimin alışveriş şifresi gelmedi, bayi merkezi aramamı söyledi 2 kez merkezi aradım kay...
0 Yorum