İpragaz A101 Çelişkisi Hediye Çeki Yok

29 Mayıs

İpragaz'dan kampanya kapsamında 12 kg tüp aldım. A101 ® hediye çeki SMS'i gelmedi, maalesef. Siteye bakınca tek değilmişim, klasik Türkiye işte. Şikayet detayı en fazla 250 karakter olmalıymış, bundan dolayı konuyu uzatıyorum. Bu da Şikayetvar ® sitesinin gereksiz bürokrasisi işte.

İpragaz Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 42 dk
İpragaz Logo
29 Mayıs 12:14

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, İpragaz A.Ş. 444 47 72

Muhammed
29 Mayıs 12:18

Merhaba, ilgilinize çok teşekkür ederim, bayi kaynaklı bir sistem hatası olmuş, bayii ile temasa geçip düzeltiyorum, sağ olsun İpragaz hemen gerekeni yaptı, ilgilerine ve bizim haklarımızı koruma süresinin kısalığına hayran kaldım, minnettarım

İpragaz Logo
29 Mayıs 12:21

Değerli Müşterimiz; Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü ve tarafınıza dönüş yapılarak bilgi verildiği konusunda bildirim almış bulunuyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İpragaz A.Ş. 444 47 72

İpragaz Hediye Kampanyalarından Yararlanamıyorum

4 hafta önce

İpragaz uygulamasından 12 kg'lık tüp alımına A101 hediye çeki vermekte, ben daha önce telefonumdan birden fazla sipariş girdiğim içinmiş artık beni hediyelerden yararlandırmıyor. İpragaz müşteri hizmetlerini aramama rağmen sorunumu çözmediler, 45 günde bir verilen siparişlerden hediyeden yararlandır...

İpragaz Hediye Kampanyalarından Yararlanamıyorum

İPApp Hediye Çeki Boş Çıktı

05 Ağustos

02/08/2023 tarihinde İPApp uygulamasından tüp siparişi verdim uygulama üzerinden 2 tane kupon kazandım ama kuponlarım boş çıktı. İPApp, A101 2 hediye çekim vardı ikisininde içi de boş çıktı ve kullanamadım. Neden böyle olduğunu anlamadım. Sorunumun çözülmesi istiyorum.

İpragaz İpap A101 Hediye Çeki Gelmedi

10 Temmuz

İpap kampanya19 Haziran da ipap tan tüp siparişi verdim. 74832145 numaralı.. 3 kez telefon ettikten sonra lütfen tüpü, yanlış bıraktılar, 4 kez aradıktan sonra nihayet değiştirdiler., Fakat bu seferde 101 hediye çekimin alışveriş şifresi gelmedi, bayi merkezi aramamı söyledi 2 kez merkezi aradım kay...

0 Yorum

İpragaz Şikayetvar üye markasıdır