Telefonumda donmaısınmaşarjın çabuk bitişi ile olan şikayetin giderilmeyişi. Daha önceden karşı tarafa giden konuşmada ve karşıdan gelen görüşmelerde herhangi bir bir sıkıntı ve sorun olmamasına rağmen servisten dönüşünde ses gidişinde sorun yaşıyorum. Kendime muhatap bulamıyorum. Bir an önce mağduriyetimin giderilmesini arz ederim.
Telefonumda donma ısınma şarjın çabuk bitişi ile olan şikayetin giderilmeyişi. Daha önceden karşı tarafa giden konuşmada ve karşıdan gelen görüşmelerde herhangi bir bir sıkıntı ve sorun olmamasına rağmen servisten dönüşünde ses gidişinde sorun yaşıyorum. Kendime muhatap bulamıyorum. Bir an önce mağduriyetimin giderilmesini arz ederim.