Investaz ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Nazim sonuçtan hiç memnun değil

Investaz Müşteri Hizmetleri Sıfır

Nazim 31 Temmuz 2019 21:55

Faydalanma şansı yok. Stres çok. Hesabına yatırdığın parayı alıp hesabı kapayayım, derseniz, herhalde mümkünatı yok. EFT yapmaya kalktınız. Şifre istenir. Bunu hatırlamıyorsanız. Müşteri hizmetleri yok ki telefona biri çıkıpta çözüm üretsin.

Nazim14 Ağustos 2019 11:03

Hesap kapamak isterseniz investaz şartlarını okuyun hesabınızdaki parayı onlara hibe etmek zorundasınız. Bunu kabul edip imzalamalısınız. Gönderdikleri formu okuyun, anlarsınız. İşte form: ınvestaz menkul değerler a. Ş. Şirketiniz nezdindeki no.lu hesabım ile ilgili olarak / /2019 tarihine kadar yapmış olduğum Kaldıraçlı Alım Satım İşlemleri, eft, Havale ile ilgili tüm işlemlerimi inceledim şirketinizle mutabık olduğumu beyan eder, hesabımın kapatılmasını rica ederim. Hesabımda kalan tutarın hesap işletim masrafları olarak alınmasına mutabıkım. Saygılarımla,

Nazim14 Ağustos 2019 11:21

Paramı eft ile banka hesabıma geri göndermek istedim. Şifre istendi. Benimle irtibata geçen şahıs 'hesabına girerken kullandığın parolayı kullan ' deyip kapadı. Tabii parolayla şifrenin aynı olmadığınıanlatamadım. Zaten dayak atacakmış gibi konuştu. Ben genede birkaç defa denedim. Olmadı tabii. Şahsın bana gönderdiği hesabı kapatma formundaki hiçbir şekilde faydalanmadığım halde tam tersi zaman kaybıma neden olan bu hesabı 'kapamam için kalan paramında hesap işletim masrafı olarak alınmasına mutabıkım' yazıp imza atmamın istenmesi, bana buşirkete elini veren kolunu kaptırır, sözünü hatırlattı.

02 Mayıs

Investaz Müşteri Temsilcilerinden Şikayetçiyim!

Investaz bir buçuk ay önce hesap açtım, 10 binde 1 diyerek yüksek miktarlarda komisyonla işlem açtırdılar. 10 binde 10'larla düzelteceklerini söylediler. Ay sonunda hiçbir ilgilenen yoktu, 15 gün sonraya atıp oyalıyorlardı. Gün içinde VİOP'ta teminat tamamlaması gerekiyordu. Para gönderdim ama hesab...

3 Yorum

Bülent
Bülent

En kaliteli firmaya bile şikayet e be müslüman el insaf

Ziyaretçi
Ziyaretçi

Hesabına EFT için https://e.investaz.com.tr/ den giriş yaptıktan sonra EFT işlemleri EFT talebi kısmını açın EFT kısmından devam edip bilgileri girin şifre giriş yaparken kullanmış olduğunuz kullanıcı kodunuzdur.

Nazim

Bu şirkete çalışan biri sadece olumlu yanıt yazabilir, bence