Instagram Sayfa Şu Anda Kullanılamıyor Hatası

Batuhan
31 Mart

Bu sabah Instagram uygulamasına giriş yapmaya çalışırken sayfa şu anda kullanılamıyor. Bunun nedeni, düzeltmeye çalıştığımız bir teknik hata olabilir. Bu sayfayı yeniden yüklemeyi dene. Hatası çıkıyor. Sayfayı tekrardan yüklesem de herhangi bir şey değişmiyor. Uygulamayı sildim tekrar yükledim ancak sorun hala devam ediyor. Lütfen yardımcı olun.

Instagram Sayfa Şu Anda Kullanılamıyor Hatası
profile profile profile

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hata Veriyor
Uygulama Hatası

Instagram Sayfama Giremiyorum

Serdar
3 gün önce

Sayfama giremiyorum nasıl açabilirim. İlk önce giriyordum ama şu an da sayfanız başka birinin eline geçmiş uyarısı geliyor. Şifremi unuttum. Uzun zamandır şifre ile giriş yapmıyordum. Acaba nasıl geri alabilirim. Ne zaman açılır. Öncesinde sadece beğeni engelim vardı şu an sayfaya giremiyorum.

Instagram Yükleniyor Sayfası Gitmiyor

Kaan
2 hafta önce

Sabah Instagram'a rahat bir şekilde giriş yapabiliyorken şu an giremiyorum, iPhone (14 Pro Max) cihazımda sürekli yükleniyor sayfası çıkıyor ve hiç gitmiyor. Uygulamayı sildim, cihazımın destek bölümünü aradım ancak sorun çözülmedi. Sürekli aynı verileri sildim, defalarca denedim ama sorun, sürekli ...

Instagram Yükleniyor Sayfası Gitmiyor

Instagram Hesaba Girilmiyor

Leman
05 Kasım

Instagram hesabıma giremiyorum. Bilgilerin hepsi doğru olduğuna eminim girdiğimde beni beyaz bir sayfaya atıyor sayfanın ortasında küçük bir Instagram logosu var hesabıma neden giriş yapılmıyor.

8 Yorum

Doğukan
Doğukan

VPN ile deneyin

Osman
Osman

Depolama verilerini temizle kardeşim ayarlar uygulama Instagram'a gir verileri temizle

Mert

Kardeşim bu sorunun nasıl çözüldü bilgi verirmisin

Mert

Kardeşim merhaba bu sorunun çözüldü mü ve nasıl çözüldü bende de oldu ama düzeltemiyorum

Derya
Derya

Siz sorunu çözebildiniz mi lütfen cevap verir misiniz