Instagram Öne Çıkanların Silinmesi

Instagram'da Reels bölümü telefonumdan kayıp görünmüyor başka telefondan girdim görünüyor sebebini bir türlü bulamadım. Yaklaşık 10 gündür bu şekilde. Uygulamayı sildim. Çıkış yapıp tekrar girdi. Ön belleği temizledim. Çözüm bulamadım. Acil yardım 😞
Instagram şifremi yeniledim ve hesabımdan çıkış oldu numara değişikliği yaptığım için eski numarama doğrulama kodu gidiyor ve giriş yapamıyorum. Selfie üzerinden giriş yapmayı deniyorum. Sayfa açılmıyor hata veriyor. Acil yardıma ihtiyacım var. Bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.
29 Ocak pazar saat 4.46 Instagram hesabım kapatıldı kendiliğinden hesabımda gezinirken Instagram hesabından birden bire çıkış yapıp hesabımın kapatıldığına dair bilgi geldi sizlerden acil yardım destek istiyorum fotoğraflarım bilgilerim her şeyim bu hesabımda lütfen.
Instagram'da öne çıkanlara koyduğum hikayeler kendiliğinden siliniyor bir daha koyuyorum bir daha siliniyor. Tekrar ve tekrar neden kendiliğinden siliniyor. Acilen bakıp yardım ederseniz çok mutlu olurum.