Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Instagram ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Instagram Öne Çıkanların Silinmesi

Kerim
Kerim 12 Nisan 2022 03:35

Instagram'da öne çıkanlara koyduğum hikayeler kendiliğinden siliniyor bir daha koyuyorum bir daha siliniyor. Tekrar ve tekrar neden kendiliğinden siliniyor. Acilen bakıp yardım ederseniz çok mutlu olurum.

3 hafta önce

Instagram Reels Butonu Kayıp 😞

Instagram'da Reels bölümü telefonumdan kayıp görünmüyor başka telefondan girdim görünüyor sebebini bir türlü bulamadım. Yaklaşık 10 gündür bu şekilde. Uygulamayı sildim. Çıkış yapıp tekrar girdi. Ön belleği temizledim. Çözüm bulamadım. Acil yardım 😞

• profile
  • profile
2 Destekçi
4 hafta önce

Instagram Doğrulama Kodu Sorunu

Instagram şifremi yeniledim ve hesabımdan çıkış oldu numara değişikliği yaptığım için eski numarama doğrulama kodu gidiyor ve giriş yapamıyorum. Selfie üzerinden giriş yapmayı deniyorum. Sayfa açılmıyor hata veriyor. Acil yardıma ihtiyacım var. Bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.

29 Ocak

Instagram Hesabım Kapatıldı

29 Ocak pazar saat 4.46 Instagram hesabım kapatıldı kendiliğinden hesabımda gezinirken Instagram hesabından birden bire çıkış yapıp hesabımın kapatıldığına dair bilgi geldi sizlerden acil yardım destek istiyorum fotoğraflarım bilgilerim her şeyim bu hesabımda lütfen.

6 Yorum

Kanka çözümünü yapabildin mi

Siz düzeltebildiniz mi

Senin ki düzeldi mi?

Erva
Erva

Düzeldi mi sorun

Sude

Gerçekten düzeldi mi sizinki aynısını yaşıyorum kafayı yiyebilirim

Eslem

Kanka düzeldi mi ya benimde aynısı oldu