Instagram Hesabım Askıya Alındı

Hesabım geri açıldı
Hesabım geri açıldı
Adıma fake hesap açılmış şikayetçiyim.! Kapatılsın lütfen Kullanıcı adı bilg*** derhal kapatılsın bu hesap iznim olmadan fotoğraflar paylaşıyor kim bilir neler atıyor herkese şikayet ettirdim hala hesap kapanmıyor bir an önce kapatılsın istiyorum elinizden geleni yapın lütfen.
@betül çakmak adlı kullanıcı adıma asılsız çok çirkin bir iftirada bulunmuş. Yalan yanlış şeyler yazıp paylaşmış paylaşmış olduğu fotoğraf ile benim alakam yok. Ya kaldırsın onları ya da mahkemeye vereceğim. Hesabın kapatılmasını ve gereğinin yapılmasını istiyorum...
Ben bu soruları bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz. Ben Instagram'da fotoğraf paylaşıyorum ihlal alıyorum ve hesabım kapatılıyor nasıl öğrenebilirim acaba neden kaynaklandığını Instagram fotoğraftaki yazıya mı ihlal yapar yoksa, Instagram açıklamaya ihlal yapar mı?
Askerdeyim şu an. Telefon olmadığı için 45 gün sonra Instagram'a girdim fotoğraf paylaştım. Takipçi kontrol uygulamasına girdim ve hemen Instagram hesabım askıya alındı ve kağıda yazı yazıp selfie çektim yolladım. Şu an (Instagram kullanıcısı) yazıyor. Hala sonuç yok. Hesabımın hemen geri açılmasını istiyorum. Bu kadar kolay olmamalı hesap kapatılması. Bilgilerimi teyit etsinler ve hesabımı açsınlar istiyorum.