İninal'e Attığım Para Gelmedi

16 Nisan

İninal kartıma Akbank ® hesabımdan 50 TL para yolladım ancak henüz hesabıma geçmedi. Aradan neredeyse 20 saat geçti ve dekontun PDF'i de var gönderdiğime dair. İlk kez para transferi yapıyorum, böyle bir sorunla karşılaşacağımı beklemiyordum. Kartım da yeni. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

İninal Kart Logo
16 Nisan 22:21
İninal Kart Logo
17 Nisan 10:47

İninal'e Para Yolladık Gitmedi

2 hafta önce

İninal kartıma İş Bankası'ndan 100 TL para yolladık barkodda yazdık ama para gitmedi gece olduğundan dolayı mı yoksa hesap numarası mı yazmalıydım? Sitesinde barkod yazıyordu IBAN'ı ve barkodu doğru yazdığımıza eminiz, para gitmeyecekse geri döndürmek için ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin.

İninal Kart Yanlış IBAN 'a Para Transferi

02 Ağustos

Karşı tarafa para yollayacaktım. Karşı tarafın kartı İninal IBAN doğru fakat açıklamayı yanlış yazdım param gitti paramın iade edilmesini istiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek müşteri hizmetlerinin yardım etmesini istiyorum.

İninal Kart Paramı Aldılar Yardım Edin

15 Haziran

Merhaba, ben bir alışveriş yaptım. Benden 120 TL istediler, IBAN atılar. IBAN'a para yolladım. Yolladık tan sonra benle tüm irtibatlarını kestiler. Paramı geri istiyorum ama alamıyorum. Hatta dekont istediler. Ne olur yardım edin. Yoksa dava etmek sorunda kalacağım.

0 Yorum

İninal Kart Şikayetvar üye markasıdır