İninal Kartın IBAN Numarasını Nasıl Öğreneceğim
1.142görüntüleme
Dolap hesabımda satış yapmak istiyorum ama kredi kartım yok İninal kartımı dolap uygulamasına tanımlayıp nasıl İninal kartıma para transferi yapabilirim acaba IBAN numara vs gibi bilgiler istiyor ama IBAN numaramı bilmediğim için satamıyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen?
Dolap hesabımda satış yapmak istiyorum ama kredi kartım yok İninal kartımı dolap uygulamasına tanımlayıp nasıl İninal kartıma para transferi yapabilirim acaba IBAN numara vs gibi bilgiler istiyor ama IBAN numaramı bilmediğim için satamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Dolap uygulamasında bir sipariş aldım fakat kredi kartım bulunmadığından İninal'le parayı almak istiyorum ama İninal IBAN 'ını bir türlü bulamadım. Satış yapmam için IBAN gerekli lütfen yardımcı olur. Musunuz ayrıca kısa zamanda dönüş sağlarsanız çok sevinirim.
Dolap hesabımda satış yapmak istiyorum ancak kredi kartım yok İninal kartımı dolap uygulamasına tanımlayıp nasıl İninal kartıma para transferi yapabilirim acaba IBAN numara vs gibi bilgiler istiyor ama araştırdığımda pek yardımcı şeyler bulamadım. Yardım edebilir misiniz!?!
Dolap hesabımda satış yapmak istiyorum ancak 18 yaş altı olduğum için kredi kartım yok. İninal kartımı dolap uygulamasına kaydedip nasıl İninal kartıma para transferi yapabilirim acaba? IBAN numara vs gibi bilgiler istiyor ama araştırdığımda pek yardımcı şeyler bulamadım. Yardım edebilir misiniz?
Merhaba ben dolap uygulamasında satış yapıyorum ve biriken paramı çekmek istiyorum fakat 18 yaş altı olduğum için kredi kartım yok İninal kartım var nasıl yapabilirim bana yardımcı olun lütfen. Kredi kartım yok ve paramı çekmek istiyorum ihtiyacım var İninal kartım var sadece
Dolap hesabımda biriken parayı istiyorum ancak 18 yaş altı olduğum için kredi kartım yok İninal kartımı dolap uygulamasına tanımlayıp nasıl İninal kartıma para transferi yapabilirim acaba IBAN numara vs gibi bilgiler istiyor ama araştırdığımda pek yardımcı şeyler bulamadım. Yardım edebilir misiniz
Dolap hesabımda satış yapmak istiyorum ancak 18 yaş altı olduğum için kredi kartım yok İninal kartımı dolap uygulamasına tanımlayıp nasıl İninal kartıma para transferi yapabilirim acaba IBAN numara vs gibi bilgiler istiyor ama araştırdığımda pek yardımcı şeyler bulamadım. Yardım edebilir misiniz
Öğrenci olduğum için kredi kartım yok ve İninal kartımla dolap uygulamasında satış yapmak istiyorum ama İninal kartın IBAN numarası olmadığı için işlemi gerçekleştiremiyorum. Nasıl olacak IBAN numaramı nereden öğreneceğim bir şey söyler yardımcı olur musunuz