İninal Kart Son Kullanma Tarihi

Yaklaşık 1 saat önce kartıma para yatırdım ve ilk defa yatırdım. Alışveriş yapmaya çalıştım, fakat kartım onaylanmadı.
Biraz bekleyeyim dedim aradan 1 buçuk saat geçti hala ödeme yapamıyorum. Kartımı onaylamıyor, ödeme yöntemini değiştirin diyor. Lütfen yardımcı olun.
İnternet üzerinden sipariş yapacağım zaman işlem bankanız tarafından reddedildi diyor. Bunu çok denedim ama olmadı lütfen yardımcı olabilir misiniz efendim? İnternet üzerinden alışveriş yapamıyorum. Yardımcı olursanız teşekkür ederim şimdiden.
Stripe üzerinden 130 liralık bir alışveriş yapmak istiyorum ancak yeterli bakiyem olduğu halde kartım reddediliyor. Bunun için ne yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Alışveriş yaptığım sitenin ismi gamebillet.com
Ben kartımın içine şoktan para aktarttım. Beş-altı gün sonra markete gittim, temaslı ve temassız denedim ancak olmadı. Birkaç kere daha gittim, ama yine olmadı. Arkadaşlarımın kartları çalışırken benimki çalışmıyor. Bundan ötürü alışveriş yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
İninal kartımla Hepsiburada sitesinden alışveriş yapmak istedim 6-7 kez denememe rağmen banka ile ilgili bir sorun olduğu ortaya çıktı uyarısı gelip s...
0 Yorum