İninal Kart Yeterli Bakiyem Bulunduğu Halde Kartım Reddediliyor

01 Haziran

Stripe üzerinden 130 liralık bir alışveriş yapmak istiyorum ancak yeterli bakiyem olduğu halde kartım reddediliyor. Bunun için ne yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Alışveriş yaptığım sitenin ismi gamebillet.com ®

İninal Kart Şikayetvar üye markasıdır
İninal Kart Logo
01 Haziran 18:50

İninal Kart Siparişim Banka Tarafından Onaylanmıyor

30 Haziran

İnternet üzerinden sipariş yapacağım zaman işlem bankanız tarafından reddedildi diyor. Bunu çok denedim ama olmadı lütfen yardımcı olabilir misiniz efendim? İnternet üzerinden alışveriş yapamıyorum. Yardımcı olursanız teşekkür ederim şimdiden.

İninal Kart Banka Red Veriyor

09 Nisan

Trendyol'dan alışveriş yapamıyorum banka reddi veriyor içinde bakiyem de var lütfen düzelmesini istiyorum. Yeni alışveriş yaptım bir sorun olmadı şimd...

İninal Kart Trendyol'dan Alışveriş Yapamıyorum

18 Mart

İninal Kart ile Trendyol'dan alışveriş yapamıyorum banka tarafından reddedildiğini söylüyor bu sorunu acilen düzeltilmesini istiyorum almak istediğim urunu alamıyorum lütfen yardımcı olun İninal Kart neden hep böyle sorun veriyor çözemedim düzeltilsin

0 Yorum

İninal Kart Şikayetvar üye markasıdır