İninal Kart ile ilgili

Şikayetin Durumu

  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

İninal Kart Barkod Yazmayı Unuttum

183görüntüleme
Emre
Emre 09 Ekim 2020 16:59

Satış yaptım ve bana 80 TL değerinde para gönderilecekti ama unutup barkodu girmeyi unuttum İninal yetkilileri bana yardım ederse çok mutlu olurum. Lütfen yardım edin. Para boşa gitmesin bende paranın gelmesini bekliyordum sonra hatafark ettim parayı nasıl alırım?

Gelişme
Gelişme

09 Ekim 2020 18:31

Bir oyun hesabı sattım ve 80 TL almam gerekiyordu ama ibanımı verirken barkodu seçmeyi unuttum ve para elime geçmedi burda. İninal yetkililerine sesleniyorum lütfen bana yardım edin param boş boş kalmasın normalde 15dk dır gelmesi gerekiyordu ama 3 saatten fazla süredir gelmiyor ne olur yardım edin

İninal Kart Logo
İninal Kart09 Ekim 2020 17:21

Değerli Müşterimiz, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tarafımıza ilettiğiniz bildirimin memnuniyete dönüştürülmesi için konuyla ilgili gerekli araştırmaları yaparak, Şikayet Yönetimi Ekibi olarak, en kısa süre içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Saygılarımızla

İninal Kart Logo
İninal Kart09 Ekim 2020 17:21

Değerli Müşterimiz ; Sizleri bir kaç kez aradık ancak ulaşamadık. Sizlere ulaşabileceğimiz bir iletişim bilgisini bizlerle paylaşabilirseniz geri dönüş yapacağız. Saygılarımızla . İyi günler dileriz.

Emre
Emre09 Ekim 2020 17:26

Para gönderildi ama barkodu seçmeden sadece ibana gönderildi o yüzden para bana gelmedi gerçekten müşterilerinizle ilgileniyorsunuz teşekkür ederim umarım sorunuma çözüm bulursunuz

Emre
Emre09 Ekim 2020 18:14

Acaba bana ne zaman geri dönüş yapıp paramı yollayacaksınız?

Emre
Emre09 Ekim 2020 18:15

[email protected] Gmail adresinden bana ulaşabilirsiniz

İninal Kart Logo
İninal Kart12 Ekim 2020 10:49

Değerli Kullanıcımız, sizi kayıtlı iletişim bilgilerinizden aradık ancak ulaşamadık. Şikayetvar'a kayıtlı mail adresiniz üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili tüm şikayet, öneri ve isteklerinizi 0850 311 77 01 numaralı Çağrı Merkezimize iletebilirsiniz Saygılarımızla . İyi günler dileriz.

0 Yorum

Yorum yazabilmek için ya da .
profile-icon

Benzer Şikayetler