Merhaba bir hafta önce oynadığım bir oyundan 199 Tl lik bir alışveriş yaptım ama yaptığım alışverişte sıkıntı olduğu için oyundan geri ödeme isteğinde bulundum ve geri ödemeyi kabul ettiler ancak ödemeyi kapanan İninal kartım ile yapmıştım ve parayı galiba kapanan kartıma yüklediler İninal uygulamas...
Arkadaşım İninal kartıma para atıyor fakat para sürekli onun kartına geri gidiyor. Bana para gelmiyor yardımcı olur musunuz bu konu hakkında? IBAN yazıyor açıklama kısmına kartımın barkod numarasını yazıyor nerede yanlış yapıyoruz bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler
13 ocakta İninal kartıma Ziraat kartımdan 110₺ yükledim. Ziraat Bankası kart hareketlerimde 110₺ İninal karta yüklenmiş görünüyor fakat para İninal kartımda görünmüyor. Lütfen yardımcı olun aksi takdirde bütün haklarımı kullanıp yasal yollara başvuracağım.
İninal uygulamasından para atacağım kimlik bilgilerimi doğru girdiğim halde kabul etmiyor sürekli hata veriyor ve sürekli bir uyarı çıkıyor. Tüm deneme haklarını bitirdin diye bir yazı çıkıyor. Para yollayacaktım şu an çok mağdur durumdayım. Para yollamalıyım
Şok'a gittim 50 TL yatırdım. İninal'ima baktım 0 TL yazıyor gittim dedim ki gelmedi 30 dakika sonra gelir dedi yarım saat bekledim yine gittim bizim elimizden çıkmıştır müşteri hizmetlerini arayın dedi şok tan bir daha hiçbir şey almayacağım 14 yaşındaki bir çocuğu yanılttılar. hakkımı istiyorum
İninal Cüzdanda Başka Bir İninal Karta Para Gönderme Yaparken Kimlik Doğrulama Yapmamı İstedi Bende Hatalı Denemeler Yapmışım Hatamı Sonradan fark ettim Ama Deneme Hakkım Bitmiş şu an Deneme yapamıyorum. Yardımcı Olun Acilen Yardım edebilir misiniz...
Letgo üzerinden bir ürün aldığım hesap kapatıldı dolandırıcılık üzerine, İninal üzerinden gönderdiğim parayı geri alamıyorum, karşı tarafla irtibat kurup ne olduğunu öğrenemiyorum yok işte kişisel haklar falan.
mesaj gönderiliyor fakat şu an o nu...
Benim hattım ipt...
E pini fiyatlarına bakarken yanlışlıkla sipariş verdi. Para iadesi istiyorum. Boşuna 27 TL gitti. Lütfen düzeltin. Mağdur olmak istemiyorum. Yardım bekliyorum İninal. Ve tam 2 aydır bu işle uğraşıyorum hakkımı istiyorum.
İninal t. C. İstedi bende 10 defa denedim her şeyi doğru girdim sonra biraz araştırdım ve İninal müşteri servislerini aradım. Bana yapacak hiçbir şey olmadığını söylediler yani artık para gönderme ve para yükleme yapamayacakmışım yeni hesap açsam bile para içinde kalıyor para gönderemediğim için ben...
Yanlışla fiziksel kart kapattırdım. İçinde para vardı ve para nasıl geri alabilirim. Lütfen bana yardım edin ve kapatılan kart bence geri açılır olmalı Tüketici Hakları uymalıdır İnsanları zor duruma sokuyorsunuz lütfen bana yardım edin. Bu durumdan şikayetçiyim
Dün 3/01/2021 10 TL değerinde satın almış olduğum Steam cüzdan bakiyesini iade talebinde bulunmuştum. Bugün kabul edildi iade talebim. Steam bakiyem azalmış olmasına rağmen kartıma herhangi bir iade olmamıştır. Sorunuma çözüm arıyorum. Bu olay hakkında gereğinin yapılmasını arz ediyorum.
İninal Kart 345 şikayet listeleniyor.
Kapanan İninal Kartıma Yüklenen Parayı Alamıyorum
İninal Kart Para Kartıma Gelmiyor İade Ediliyor.
İninal Kartımda Yüklediğim Para Görünmüyor
İninal Kart Kimlik Bilgileri Doğrulanmadı
İninal Kart Para Yatırdım 50 TL Gelmedi
İninal Kart Kimlik Bilgileri Doğrularken Çok Yanlış Deneme Yaptım Hakkım Bitti
İninal Kart Dolandırıcılık Hakkında Bir Şey Yapılmaması
İninal Karta Kayıtlı Eski Telefon Numarasına Erişimim Yok
İninal kartım eski telefon numarama kayıtlıydı. Telefon numaramı değiştirmek istediğimde de eski telefon numarama mesaj gönderiliyor fakat şu an o nu...
“Hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim.”
İninal Kart Telefon Numarası Hakkında
Yaklaşık 1 yıldır aktif olarak İninal Kartı kullanıyorum, son günlerde başıma gelen bir olayın çözülmesini istiyorum olay şu şekilde; Benim hattım ipt...
“Sorunum çözülmüş bulunmakta tüm İninal yetkililerine teşekkür ederim.”
İninal Kart E Pin İade Sorunu
İninal Kart T. C. Doğrulama Hakkım Bitti
İninal Kart Kapatılan Kart Para
“Param kartıma iade edildi.”
Mustafa Şikayetini Yayından Kaldırdıİninal Kart Steam Üzerinden Yaptığım İade Kartıma Gelmedi
“Şikayetim çözüldü”
İbrahim Şikayetini Yayından Kaldırdı