ING Bankasının Kendi Hesabıma Para İade Etmemesi
1.072görüntüleme
1 hafta oldu hiçbir şekilde iletişime geçilmiyor. Sadece mesaj geliyor konu hakkında. En kısa sürede sonuçlandırılacak demişsiniz. 1 hafta geçti üzerinde hala param iade edilmedi. Mağdur ettiniz.
01/07/2022 tarihinde kiramı ödemek için EFT yoluyla ev sahibimin ING bankası hesabına 1100 lira para gönderdim. Ev sahibi ING banka hesabını kapatmıştı ve haberim yoktu. Bana söylenmemişti. Daha sonra ING yi aradım paramın hesabıma iadesi için ve müşterisi olmadığım için bir türlü müşteri hizmetlerine bağlanamadım. Kendi bankalarımı aradım ve durumu anlattım. Kendi bankamın müşteri hizmetleri 24 saat içinde paramın iade edilmesi gerektiğini söyledi. ING Bankası 5 gündür paramı hesabıma iade etmiyor. ING Bankasını defalarca aradım ama müşteri hizmetlerinden hiçbir yanıt alamadım. Mağdur oldum bu süreçte. Şimdi bayrama giriyoruz. Böyle giderse bayramdan sonraya kalacak. Bu konuda çok büyük bir mağduriyet yaşıyorum. Para yatmadığından ötürü kiramı ödeyemiyorum bile. En yakın zamanda bana ulaşarak bu durumu bu hafta içerisinde bayramdan önce çözmenizi bekliyorum. Mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.