30 Ağustos 2013

ING Bank Benden Habersiz İşlem Yaptı!

Gün içerisinde 0850 222 0 600 numaradan D. adından bir kişi arıyor ve bankadan kredi çektiğim için ocak ayından itibaren hesap işletim ücreti alınacağını söylüyor. Toplam 53 TL borç varmış ayrıca alınmaması için otomatik ödeme talimatı verecekmişim. Ben neden otomatik ödeme talimatı vereyim? İstemiyorum. Hesabımda sanki para var.

Bu defa ek hesaptan çekecekler onun işletimi alacaklar sonra ING Bank Nazilli şubesinden D. hanım diye biri ile görüştüm saat 11'de görüştüm bana hesap özetine bakıp haber verecek. Ne arayan var ne de soran var. Hesabınızı kontrol ediyorum diyor. Borç görünmüyor diyor ya ben kime inanacağım?

Selim 81 Okunma

Cevaplar

  • Selim 04 Ekim 2013

    kaliteli bir firma değil

  • Selim 06 Eylül 2013

    bende de aynı kredı cektım masraf yok dıye ıslem ucetı talep edıyorlar sımdı ve otamatık ödeme talimatı verirsem hiç bir para alınmıcakmıs ve sizin sölediğinize bakarsanız ben bu işlemi yapsamda aynısı olcak ben şimdi sölüyorum ve her yere de yazıyorum

  • Selim 06 Eylül 2013

    %100 bana cvp buymus Selim Ö. | 2013-09-05 15:56:52 bunu yazarak sadece nette şikayetimi okuyanları yanıltırsınız ben de soluyorum yardımcı olan yok Sn Selim Ö. bildirimi hakkında, tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. ING Bank olarak her türlü talep ve şikayeti titizlikle inceleyerek çözüme ulaştırmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Mesajınıza ilişkin yaptığımız inceleme sonucu aşağıdaki gibidir: Müşterimizin iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak 02/09/2013 tarihinde kendisiyle görüşülmüş ve konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunar, her türlü talep ve şikayetiniz için bizimle temasa geçebileceğinizi hatırlatırız. Saygılarımızla, ING Bank A. Ş.

  • Selim 05 Eylül 2013

    bunu yazarak sadece nette şikayetimi okuyanları yanıltırsınız ben de soluyorum yardımcı olan yok Sn Selim Ö. bildirimi hakkında, tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. ING Bank olarak her türlü talep ve şikayeti titizlikle inceleyerek çözüme ulaştırmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Mesajınıza ilişkin yaptığımız inceleme sonucu aşağıdaki gibidir: Müşterimizin iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak 02/09/2013 tarihinde kendisiyle görüşülmüş ve konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunar, her türlü talep ve şikayetiniz için bizimle temasa geçebileceğinizi hatırlatırız. Saygılarımızla, ING Bank A. Ş.

  • Selim 05 Eylül 2013

    kımsenın bır bılgı verdığı yok sadece biz bilgi verdik deyıp kapata bılıyorlar nasıl bır fırma anlayısıdır kredi çekerken yalvaracaklar ama işleyişe gelince sadece sacma sapan cevaplar ben size soluyorum yetgılı kısı arasın cvplarınıo versın ben yazmaya devam edıcem

  • Selim 02 Eylül 2013

    bugun de tugba hanım arıyor 58 tl ödemem halin de bana ertesi gün devletin vergi alacağını geri kalan paranın geriye ödeme yapacaklarını bildiriyorlar ben 36 kredi çektim her ay 10 tl alınacakmış 36 ayda 360 tl oluyor zaten benim yılda ödemem gereken faiz 360 tl dalga mı geçiyorsunuz insanlarla ya ne tuğba hanım nede derya hanım kimse kusura bakmayın ne yardım ne bişeyler yapıyorlar kredi çekmek şuçmu kimse önceden bilgi vermiyor ben yasal yollara başvurucam gerekeni de yapıcam gereken internet sitelerin de yazıcam

  • Selim 02 Eylül 2013

    bugun de tugba hanım arıyor 58 tl ödemem halin de bana ertesi gün devletin vergi alacağını geri kalan paranın geriye ödeme yapacaklarını bildiriyorlar ben 36 kredi çektim her ay 10 tl alınacakmış 36 ayda 360 tl oluyor zaten benim yılda ödemem gereken faiz 360 tl dalga mı geçiyorsunuz insanlarla ya ne tuğba hanım nede derya hanım kimse kusura bakmayın ne yardım ne bişeyler yapıyorlar kredi çekmek şuçmu kimse önceden bilgi vermiyor ben yasal yollara başvurucam gerekeni de yapıcam

  • ING Bank Temsilcisi02 Eylül 2013

    Sn Selim Ö. bildirimi hakkında, tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. ING Bank olarak her türlü talep ve şikayeti titizlikle inceleyerek çözüme ulaştırmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Mesajınıza ilişkin yaptığımız inceleme sonucu aşağıdaki gibidir: Müşterimizin iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak 02/09/2013 tarihinde kendisiyle görüşülmüş ve konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunar, her türlü talep ve şikayetiniz için bizimle temasa geçebileceğinizi hatırlatırız. Saygılarımızla, ING Bank A.Ş.

  • ING Bank Temsilcisi30 Ağustos 2013

    Sn Selim Ö. bildirimi hakkında, tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. ING Bank olarak her türlü talep ve şikayeti titizlikle inceleyerek çözüme ulaştırmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Müşterimizin iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak kendisine en kısa sürede bilgi verilecektir. Bilgilerinize sunar, her türlü talep ve şikayetiniz için bizimle temasa geçebileceğinizi hatırlatırız. Saygılarımızla, ING Bank A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön