İnfo Yatırım Menkul Değerler Pazarcı Kafasıyla Portföy Yöneticisi Pazarlıyorlar

31 Mayıs

Telefon numaramı bırakalı haftalar oldu, en sonunda bir satış elemanı aradı. Yatırım konusunda çok bilgisi yoktu, soruların cevaplarını beni bekleterek başkalarından alıyordu. Portföy yönetimi, aplikasyon, yatırım danışmanlığı, komisyon oranları, ek hizmet detayları vs konuşurken sıkıldı ve telefonu kapatmak istedi.

'Yatırım danışmanlarının kaç danışanı oluyor, aradığımda ulaşabilecek miyim ve oturup beraber bir strateji geliştirebilecek vaktimiz olacak mı' sorusuna, "günde 60kişiyi aramam lazım sizinle uğraşamam, şimdiye kadar 3 kişiyi çoktan bağlamıştım" yanıtını verdi.

Kardeşim sen pizza kuryesi misin? Domates mi satıyorsun? Yoksa benim xx milyonluk portföyümü yönetmeye aday bir firma mısın?

Ben bu şekilde bir yaklaşımı kabul etmiyorum, eminim hesap açılışı yapıldıktan sonra da benzer muameleler devam edecekti. Potansiyel yatırımcına bu şekilde pazarcı kafasıyla yaklaşamazsın.

Kendine bu muameleyi yakıştıran buyursun hesabını açsın.

Ben müşterisine ve müşterisinin varlıklarına değer veren diğer aracı kurumumla devam edeceğim.

İnfo Yatırım Menkul Değerler Komisyon Ve Hesap Ücreti

03 Nisan

İnfo yatırım hesap açılırken hesap işletim ücretinin olmadığını söyledi, fakat ekstreye baktığımda hesap işletim ücreti aldığını ve komisyon oranı 10 binde 5 hesap açılırken daha uygun bir oran vermişti. Bu hususta tarafıma dönüş yapılmasını önemle rica ederim.

İnfo Yatırım Menkul Değerler Komisyon Tutarı Hatası!

22 Ocak

166*** hesap numaralı info yatırım müşterisiyim. Komisyon oranı 10.000'de 4 ile hesap açtım ama komisyonları 10.000'de 20'den kesiyorlar bunu fark ettim böyle bir durum nasıl neden olur açıklama yapabilecek bir yetkili ya da düzeltecek bir yetkili var mı? Söylenen ile gerçekleşenler neden farklı anl...

İnfo Yatırım Menkul Değerler 10 Kat Fazla Komisyon Aldı, Geri Ödemeyi Reddetti!

15 Aralık 2022

İnfo Yatırım 05/09/2022 ile 11/11/2022 tarihleri arasında viop ve hisse için benden 17 239 TL fazla komisyon almıştır (toplam 19 153,94 TL yerine 1915,394 TL). 10/11/2022 Komisyon oranımı sordum onlar ama cevap vermediler. Ancak Info Yatırım komisyonun yanlış olduğunu anlamış ve o gün bana (hisse ha...

0 Yorum

İnfo Yatırım Menkul Değerler Şikayetvar üye markasıdır
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.