İnfo Yatırım Menkul Değerler ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

İnfo Yatırım Menkul Değerler Hesap İşletim Ücreti Alıyor!

Altan
Altan 06 Mart 06:47

İnfo yatırım daha önce kendileriyle yaptığım sözleşme şartına rağmen aylık 25 TL hesap işletim ücreti alıyor. Tarafıma gönderilen mailde açık açık hesap işletim ücreti alınmayacağı 2020 Ekim ayında bildirilmişti. Buna rağmen benden 25 TL aylık hesap işletim ücreti alınmaya başlandı. Bu ücretlerin hesaplanarak tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.

Altan
Altan10 Nisan 23:17

Sorunum halen çözülmedi. İnfodan kimse benimle iletişime geçmedi.

03 Nisan

İnfo Yatırım Menkul Değerler Komisyon Ve Hesap Ücreti

İnfo yatırım hesap açılırken hesap işletim ücretinin olmadığını söyledi, fakat ekstreye baktığımda hesap işletim ücreti aldığını ve komisyon oranı 10 binde 5 hesap açılırken daha uygun bir oran vermişti. Bu hususta tarafıma dönüş yapılmasını önemle rica ederim.

• profile
1 Destekçi
23 Şubat

İnfo Yatırım Menkul Değerler Hesap İşletim Ücreti!

İnfo yatırım hesabımdan aylık 25 TL işletim ücreti alınıyormuş. Başka yerde böyle bir uygulamaya rastlamadım, bunlar yaygınlaşmasa bari. Çok kıymetli gördüğüm isimlerin hatırına hesap açtım, uygulaması da güzeldi ama bu işletim ücreti yüzünden hesabımı kapatacağım.

31 Mayıs 2022

İnfo Menkul Kıymetler İnfo Yatırım Fona Hesap İşletim Ücreti Kesmiş

İnfo yatırım müşteri temsilcisi ile hesap işletim ücreti konusunda konuştuğumda fon alım işlemlerinde hesap işletim ücreti işlemez diye bilgi verdi geçen gün hesap özetini incelediğimde 5 aydır 15 TL hesap işletim ücreti kesildiğini gördüm. Bu ücretin iadesini rica ediyorum.

1 Yorum

Muharrem