Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 1.5
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Infinix ile ilgili bir şikayetin mi var?

Infinix Jiroskop

8 Şikayet
Şikayet Sıralaması
28 Ocak

İnfinix Hot 12 Aim Droplanması

Alınalı 1 ay oldu infinix hot 12 cihazım var. Oyunlarda kasması pek yok fakat ekranda anı bir aim droplanması yaşıyorum. Jiroskop detayı zaten müthiş derecede kötü. Vodafone şubesinden 7 bin TL'ye alındı. Fiyat performans ürünümü değil açıkçası aim droplanması hiçbir şekilde çözülmüyor.

1 Destekçi
24 Ağustos 2022

Infinix Ping Mobile Jiroskop Sorunu Ve Alttaki Küçük Yazıların Gitmemesi

İnfinix hot 11s aldım 2 gün ve ping mobile jiroskop şurubu var ne yapmadığım hassasiyet kalmadı oyunlar zevk vermiyor bu telefon lütfen yardımcı olun jiroskop kendi kendine oynuyor. Gereğinin yapılmasını arş ederim ve bu alt tarafta küçük yazı gelince gitmiyor bu sorununda çözülmesini arz ederim

10 Mart 2022

Infinix Jiroskop Açılmıyor Ve Bu Nedenle Oyun Deneyimi Çok Kötü Oluyor

PUBG mobile oyun deneyiminde jiroskop açılmıyor ve bu durum aşırı derecede beni rahatsız etti. Ayalrlardan çekirdek sürümünden baktım ama hiçbir şekilde jiroskop ayarlarına ulaşamıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Umarım en kısa zamanda bu sorun çözülür. Merak ila cevabınızı gözlemlemek...

Infinix Jiroskop Açılmıyor Ve Bu Nedenle Oyun Deneyimi Çok Kötü Oluyor
30 Nisan 2021

İnfinix Jiroskop Bozuk Çalışmıyor

İnfinix Note 8i jiroskop çok geç tepki veriyor düzeltmenizi istiyorum çünkü ben parayla aldım bu telefonu bu kadar kötü olmaması lazım ya o kadar emek harcadınız bari değsin be adam akılı yapın şu an ben ne yapacağım oyun oynatamıyorum biraz da dikkat edin!

07 Şubat 2021

Infinix İnfinix Hot 10 Jiroskop Sorunu

İnfinix hot 10 PUBG mobile'da jiroskop sorunu yaşıyorum. Denemediğim yol kalmadı oyun içi ayarlar olsun uygulama olsun her şeyi denedim ama olmadı lütfen bir çözüm yazın çok geç tepki veriyor. Lütfen bana geri dönün infinix Jiroskopsuz oynayamıyorum çünkü turnuvalara katılıyorum

2 Destekçi

Marka Profili

Infinix bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Infinix henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Infinix bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör