Infinix Zero 8i OTG Bağlı Aç Gelmesi Sürekli

Bilobabacan
21 Eylül

Sürekli OTG bağlan yazıyor ya bu ne düzelmesini istiyorum! Telefon kullanılmaz hale geliyor Infinix Zero 8i cihazım ayarlara gidip açıyorum ama telefon donuyor kapanıp açılmıyor şarja takıyorum ancak öyle açılıyor geri aynısı oluyor düzelmesini istiyorum.

Infinix Org Hatası Veriyor Sürekli

Sercan
3 hafta önce

Sürekli OTG hatası veriyor. Telefonumda şarj cihazı dışında başka bir ürün kullanmama rağmen başka cihaza bağlandı uyarısı veriyor. Sürekli ekranıma OTG bağlan bildirimi geliyor. Telefon kullanılması zor hale geliyor. Sıfırlama ma rağmen çözüm bulamıyorum lütfen bir çözüm

Infinix OTG Hatası Ve Başka Cihaza Bağlandı Uyarısı

Nihal
08 Ekim

Infinix Org Ayarına Git

Osman
25 Eylül

Sürekli OTG bağlan yazıyor ya bu ne düzelmesini istiyorum! Telefon kullanılmaz hale geliyor İnfinix Zero 8i cihazım ayarlara gidip açıyorum ama telefon donuyor kapanıp açılmıyor şarja takıyorum ancak öyle açılıyor geri aynısı oluyor düzelmesini istiyorum. Aynısını bende yaşıyorum

Infinix İnfinix Hot 20i Ogt Sorunu.

Fatih
23 Temmuz

Güncelleme sonrası OTG'ye bağlanıldı diye bir yazı çıkıyor. Telefonla kesinlikle hiçbir uygulamaya giremiyorsunuz şikayetlere baktım da aynı marka telefonda bu özellikleri hepsi görülüyor. Şikayetleri çözülmesini istiyoruz. Anlaşılan marka telefondan şaşmayacaksın telefonda şarj sorunu da var. Şarja...

Infinix OTG Bağlandı Sorunu

Gökdeniz
17 Temmuz

İnfinix hot 20i marka telefon kullanıyorum. 6 ay önce aldım ve son 2 haftadır OTG cihazı bağlayın diye sürekli mesaj geliyor ve telefon kullanılmaz hale geliyor. Telefonu sıfırlamama rağmen düzelmiş değil. Bunu nasıl çözebilirim? Önerisi olan varsa yazabilir mi?

0 Yorum