Infinix Zero 8 Ve Diğer İnfinix Grubu Cihazda Son Sürüm Şikayeti

Sorun çözüldü yeni güncelleme geldi sorunu çözülmüştür teşekkürler
Sorun çözüldü yeni güncelleme geldi sorunu çözülmüştür teşekkürler
Ekran kilidini açmak için parmağımı denedim açmak için açılmadı ayarlara girdim parmak izi yok gelmesini istiyorum. Parmak izi her şeyi önce açıyordu şimdi hiçbir yerde görünmüyor gelse iyi olur gelmesini de istiyorum telefonu aldım birkaç ay sonra parmak izi gitti
2 senedir infinix xero 8 kullanıyorum hala güncelleme gelmedi. Gitgide telefon daha da yavaşlamaya başladı. Bir an önce güncellemenin gelmesi lazım. Lütfen bu konu ile bir çalışma başlatın. Aldığıma gerçekten pişman oldum ya. Lütfen bir önce çözüm
2 seneden beri Infinix Zero 8 kullanıyorum hala Android 10'da 11 güncelleme gelmiyor sistem güncelleme yapmıyor kamerası daha da kötü çekmeye başladı, parmak izi okuyucusu birden bire gitti işlem görmüyorum ayarlar kısmından da kalktı keşke almasaydım pişmanım şu an!
İnfinix zero 8 son güncelleme kötü cihazdan yeni güncelleme alanlar cihazdan teknik sorun yaşanıyor bu durumdan dolayı cihazınıza fabrika ® ayarlarını sıfırlayın düzeliyor tekrar güncelleme geldiğinde kapatma tuşuna başınız cihaz açıldıktan sonra tekrar gelmiyor. Önemli bir konu bu cihazı güncellerseniz eğer değişik arıza veriyor cihaza reset atar devamlı wi-fi görmüyor şebeke gidiyor. Hat görmez ekran kararması ses ayarı ekranda kalması ses gelmemesi hoparlör telegram ® WhatsApp ® gibi müzik atması karşı tarafa kırmızı işaret çıkıp göndermemesi uygulama açmayabilir bu arizalar hepsi olacak bir şey değil cihazlarda her bir sorun gözükebilir bu sorunlar en kısa sürede çözülsün cihaz arıza gibi gösterdiği için bazı uygulamalar çalışmayabilir.