Infinix Telefonun Titrememesi Kendi Kendine Kapanması

Almış olduğum (infinix hot 11 Play) marka model telefonum aldığımdan beri problemli. Ekrana kendi kendine gelen ve kapatılamayan tavsiye edilen ve indirmeden oynanan oyunlar ekranı. Ve en çokta can sıkan bir dosya veya resim sileceğim zaman sil ikonu ve yanındaki ikonlar olan ekranın sık sık kaybolm...
Telefona bir güncelleme geldi. Parmak izi sensör komple devre dışı kaldı. Ayarlara giriyorum. Parmak iziyle alakalı hiçbir şey yazmıyor. Uygulama indiriyorum. Sensör yok yazıyor. İnfinix not 10 Pro kullanmaktayım. Lütfen parmak izi arızasına bir çözüm yolu bulun.
İnfinix hot 11 Play aldım 1 yıl oldu. Android 12 gelmedi bu durumdan şikayetçiyim ve bir an önce Android sürümünün ve xos sürümünün güncellemesini talep ediyorum. Bu markanın tek sıkıntısı güncelleme politikası yok bir an önce kendine çeki düzen verilmesi gerek.
Telefon 120 hz dahil tüm modlar da ekran geçişlerinde gecikme oluşuyor. Infinix hot 20s model cihazı kullanıyorum,4 gün önce sıfır aldım. Sosyal medya, Play Store, ayarlar bölümü vs. dahil her yerde takılarak hareket ediyor. 120 hz ekran değil de sanki 30 hz ekran hissiyatını hissediyorsun, sadece y...
Telefonum infinixs5pro 2022'de güncelledim diğer telefonlara güncelleme geldi ama benim telefonuma güncelleme gelmedi. Yani bir an güncelleme gelmesini istiyorum.
Güncellemeden sonra telefon titreşim de bile titrememeye başladı. Kendi kendine kapanıyor. Bir uygulamaya girince direk uygulamadan atıyor ilk açıldığında 3 4 kez kendi kendine kapanıyor. Bir süre kendine gelemiyor her güncellemede ayrı bir hal alıyor. Güncellemelerde bazen kendi kendine düzeliyor şu an kapanma sorunu gitti şu an kendi kendine arada titriyor arada kapanıyor
Telefona bir güncelleme geldi parmak izi sensör komple devre dışı kaldı ayarlara giriyorum parmak iziyle alakalı hiçbir şey yazmıyor uygulama indiriyorum sensör yok yazıyor infinix Not 11 Pro kullanmaktayım lütfen parmak izi arızasına bir çözüm yolu bulun her güncellemede yeni bir hata veriyor baştan sona hata bu telefonu almak titreşimi kapandı parmak izi yok kendi kendine kapanıyor bu nasıl telefon