Infinix Telefonum Şarj Almıyor

19 Mayıs

Cihazım Infinix Hot 9 Play 1 yılık. Hiç böyle olmazdı, bu 2 gündür şarja takıyorum şarj alıyor gibi gözüküyor ama şarj almıyor. Bu 3 gündür böyle idare ediyorum. Lütfen bunun bir çaresini bulun. Bu yüzden evden çıkamıyorum. Sorun pil'den mi yoksa başka bir şeyden mi?

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

İnfinix Bağlı Cihaz USB'den Şarj Oluyor Cihazım Şarj Olmuyor

3 gün önce

Bağlı cihaz USB'den şarj oluyor. Uyarısı infinix hot10 marka telefonumda bu uyarıyı aldıktan sonra telefon şarj almıyor. Orijinal şarj aleti ve başka şarj aletleri ile de denedim. İnfinix müşteri hizmetleri de aradılar, çözülmedi. Bu saat de açık telefoncuda yok.

Infinix İnfinix Tel Arızalı

3 gün önce

Şarj olmuyor şarj girişi bozuk şarj kablosu ayrıca tel ısınıyor ateş gibi ve açılıp kapanıyor üçüncü verişim hala arıza tamamlandı deyip veriyorlar. Olmayan telefonu geri iade veriyorlar yenisini talep ediyorum ya da para iadesi olsun lütfen ilgilenir misiniz. Bir ay oldu yeni aldım telefonu

Infinix Şarj Aletim Bozuldu

6 gün önce

İnfinix Note 30 cihazına sahibim. 45 wattlik şarj aletim (kutudan çıkan orijinal alet) hiçbir hasar veya olağanüstü bir durum olmamasına rağmen bozuldu. Arada bir şarj eder gibi oluyor ama birkaç saniye bile geçmeden gücü kesiyor. Cihazın garanti süresi devam ediyor.

1 Yorum

Furkan

Bu sorunu sonra nasıl yaptın

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.