Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Infinix ile ilgili

Cep Telefonu Deneyim Raporları
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

Infinix Telefonum Kasko Dan Gelmedi

Aynur 29 Aralık 2022 21:08

28.11.2021 tarihinde infinix Hot 11 Play telefonu kaskoya vermiştim be bugün bir ay oldu. 29.12.2021 ve aradığım da bana ücret talebi dediler. İade için ama hala ne yapacağımı ve nasıl yapacağımı bilmiyorum ve telefonu alalı henüz iki ay olmuştu ve Vodafone bayisinden almıştım ve yardımcı olmuyorlar

29 Aralık 2022 20:50

28.11.2021 tarihinde infinix Hot 11 Play https://www.sikayetvar.com/sikayetyaz kaskoya vermiştim be bugün bir ay oldu 29.12.2021 ve aradığım da bana ücret talebi dediler iade için ama hala ne yapacağımı ve nasıl yapacağımı bilmiyorum ve telefonu alalı henüz iki ay olmuştu ve Vodafone bayisinden almıştım ve yardımcı olmuyorlar

Aynur01 Ocak 21:23

Ücret talebi için belge istiyorum

Aynur01 Ocak 21:23

Ücret talebi belge si istiyorum

• profile
1 Destekçi
Cep Telefonu Deneyim Raporları
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

5 gün önce

İnfinix Hot 11 Play Telefon Problemli

Almış olduğum (infinix hot 11 Play) marka model telefonum aldığımdan beri problemli. Ekrana kendi kendine gelen ve kapatılamayan tavsiye edilen ve indirmeden oynanan oyunlar ekranı. Ve en çokta can sıkan bir dosya veya resim sileceğim zaman sil ikonu ve yanındaki ikonlar olan ekranın sık sık kaybolm...

6 gün önce

Telefon OTG Okumuyor

Telefonuma OTG bağlayamıyorum ayarlara gir OTG aç diyor açıyorum diğer cihaza bağlandı diyor USB ayıklanması da yaptım olmuyor sürekli diğer cihaza başarılı bir şekilde bağlandı diyor lütfen yardımcı olur musunuz bir türlü yapamıyorum USB kablosu ile denedim yine olmuyor

6 gün önce

Infinix Sorunu Çok Sıkıntılı!

Ürünü alalı daha bir hafta oldu hızı yavaş, ekran dokunmatiği geç alıyor dokunmak yetmiyor basılı kalmak gerekiyor, mesaj kutusunda devamlı mesaj var ışığı yanıyor olmayan mesaj ve sönmüyor. Düzeltilmesi gerek! Foto çözünürlük söylemeye bile gerek yok ilk çıkan telefonlar gibi.

1 hafta önce

Infinix Parmak İzi Okuyucu Hatası

Telefona bir güncelleme geldi. Parmak izi sensör komple devre dışı kaldı. Ayarlara giriyorum. Parmak iziyle alakalı hiçbir şey yazmıyor. Uygulama indiriyorum. Sensör yok yazıyor. İnfinix not 10 Pro kullanmaktayım. Lütfen parmak izi arızasına bir çözüm yolu bulun.

1 hafta önce

Infinix Netflix'te Filmleri Açmıyor

İnfinix hot 12 model adı X 6817 dir. Yalnız son güncellemeden sonra Android güvenlik güncellemesinden sonra çift sim kartları tanımamaya hatları tanımamaya başladı servis yoktur yazmaktadır. Netflix'te veya herhangi bir paralı uygulamaları da filmleri açamıyorum.