Infinix Parmak İzi Kayboldu Ayarlardan

Ekran kilidini açmak için parmağımı denedim açmak için açılmadı ayarlara girdim parmak izi yok gelmesini istiyorum. Parmak izi her şeyi önce açıyordu şimdi hiçbir yerde görünmüyor gelse iyi olur gelmesini de istiyorum telefonu aldım birkaç ay sonra parmak izi gitti
2 seneden beri Infinix Zero 8 kullanıyorum hala Android 10'da 11 güncelleme gelmiyor sistem güncelleme yapmıyor kamerası daha da kötü çekmeye başladı, parmak izi okuyucusu birden bire gitti işlem görmüyorum ayarlar kısmından da kalktı keşke almasaydım pişmanım şu an!
İnfinix Zero 8 Cihaz kullanıyorum 1 Ay Önce Parmak İzi özelliği okumamaya başladı. Kayıt Ettiğim Parmak İzini Sildim tekrar Yeni Parmak izi kayıt Etmek İçin Ayarlara Girdim Parmak İzi Özelliği Yok Kalkmış 2 yıldır Kullanıyorum Cihazı İlk Defa Böyle Bir Sorunla karşılaştım. En Kısa Sürede Bir Çözüm i...
İnfinix zero 8 telefonuma Google tarafından güvenlik güncellemesi geldi güncellemeyi yaptım 1 gün sonra cihazımda parmak izi özelliğinin kaybolduğunu keşfettim internetteki çoğu çözümleri denememe rağmen bir sonuca varamadım cihazımda herhangi bir hasar yoktur.
İnfinix zero 8 parmak izi birden kayboldu ayarlardan gözükmüyor bu ne biçim bir telefon hemen çözülmesini talep ediyoruz ne yaptıysak yapamadık yazılımsal dediler 3 defa yazılım atım telefona hiçbir etki etmedi derhal çözülmesi gerekiyor.