Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Infinix ile ilgili

Infinix İnfinix Note 10

Atakan
Atakan 21 Ocak 21:28
videoplayer-icon

Ekran kilidini açmak için parmağımı denedim açılmadı ayarlara girdim parmak izini sıfırladım parmak izi kayboldu bir güncellemeden sonra böyle oldu niye kaldırdılar anlamış değilim geri getirmeleri lazım yoksa bir daha infinix marka telefon almayacağım çünkü mağdur oldum

4 Destekçi
Cep Telefonu Deneyim Raporları
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

21 Eylül 2022

Infinix İnfinix Cihazın Kendiliğine Kapanıp Açılması!

İnfinix zero X Pro cihazı yeni almama rağmen kendi kendine kapanıp açılıyor bazen takılı kalıyor ve sürekli sürekli defalarca kapanıp açılıyor daha ekran bile gelmeden geri kapanıyor tâki ben başlat tuşuna basana kadar. İlk önce kenardaki parmak izi tuşundan sandım ama hiç alakası bile yokmuş.

1 ay önce

Infinix İnfinix Zero8 Parmak İzi Okuyucu

Ekran kilidini açmak için parmağımı denedim açmak için açılmadı ayarlara girdim parmak izi yok gelmesini istiyorum. Parmak izi her şeyi önce açıyordu şimdi hiçbir yerde görünmüyor gelse iyi olur gelmesini de istiyorum telefonu aldım birkaç ay sonra parmak izi gitti. Son güncellemeden sonra çalışmıyo...

Infinix İnfinix Zero8 Parmak İzi Okuyucu
16 Ocak