Infinix ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

2 Destekçi
Infinix Hot 10T

Infinix İnfinix Hot 10T Telefonum Kendi Kendini Yeniden Başlatıyor

İbrahim 24 Ağustos 2022 13:45

Yaklaşık 1, 1,5 ay önce aldığım infinix hot 10T telefonum kendi kendine açılıp kapanıyor telefon açıldıktan 10 Sn... Sonra kendini yeniden başlatıyor ve döngü devam ediyor. Güncelleme sorunu yok, uygulamalardan yana sorun yok. Gece 2 de telefonu şarja koydum bir sıkıntısı yoktu sabah 11 de şarjdan çektiğim gibi sorun başladı (orijinal şarj aleti). Fiyat performans ürünü diye aldık 2 ay geçmeden telefonu elimize aldık.

2 Destekçi
Infinix Hot 10T

2 hafta önce

Infinix Telefonum Şarj Almıyor

Cihazım Infinix Hot 9 Play 1 yılık. Hiç böyle olmazdı, bu 2 gündür şarja takıyorum şarj alıyor gibi gözüküyor ama şarj almıyor. Bu 3 gündür böyle idare ediyorum. Lütfen bunun bir çaresini bulun. Bu yüzden evden çıkamıyorum. Sorun pil'den mi yoksa başka bir şeyden mi?

3 hafta önce

Infinix İnfinix Hot 12 Pil Problemi

İnfinix hot 12 telefon şu an 2 ay oldu. İlk ay mesela %70'den 69 inmesi için bayağı öge açmam kapatmam uğraşmam gerekirken, telefon ekran kapalı kenara koyuyorum. 70 iken bir bakıyorum 63 olmuş. Şarj etme süresi hafif uzadı. 2 gün yeten pil 2 günde bitiyor. Yüze 15 ile sabah evden çıkıp eve gelebili...

5 Yorum

Sedat
Sedat

O sorunu bende yaşadım, cihazı sıfırladım düzeldi. Ama resimler ve videolar gitti.

İbrahim

Tekrar aynı sorunu yaşarsan yazabilirmisin eğer aynı sorun tekrar olursa yazılımdan kaynaklı bir şey var demektir

İbrahim

Telefona su kaçmış dediler ve garanti kapsamı dışına çıktığını söylediler 944 TL tamir masrafı varmış işin tuhaf yanı telefonu şarja koyuyorum ve koyarken bir şey yok sabah durumu fark ediyorum ve bana sudan kaynaklı bir sorun olduğunu söylüyorlar. İtiraz edeceğim eğer itirazım kabul edilmezse telefonu tamir edilmeden alıp direkt olarak satacağım bir daha da ne alırım ne de öneririm. Destek hattına da 10 üzerinden 5 puan veriyorum.

Emrah
Emrah

Kardeş merhaba neyaptın infinix si gerçekten üzücü nereden aldın garantili diyorlar Genpa KVK neyaptın son durum

İbrahim

Son yorumumu yapıyorum. İnfinix kesinlikle bir daha alacağım bir marka olmayacak telefon tamir edilmemesine rağmen benden 250 TL kargo+arıza tespit bedeli istediler telefonu 3 hafta bekledim ve sonuç bomboş.