03 Ekim 2015

İncir.com 1,5 Aydır Gelmeyen Siparişim!

1,5 ay önce verdiğim siparişim hala gelmedi. Destek ve müşteri hizmetleri ancak bildirim alıp kapıyor. M*** Bey sorunun giderileceğini söyledi. Siparişim geldi ama çalışmıyordu iade ettim. Başka gönderdiler. Benim siparişim değil farklı bir üründü. Tekrar iade ettim ve hala siparişim gelmedi. Asya Shop yeni bir sipariş açtıklarını belirten mail gönderdi sipariş No.verdi Asya Shop sitesine bakıyorum bu siparişi göremezsiniz yazıyor. Telefon ediyorum mail gönderiyorum sorun çözülmüyor. Asya Shop tan telefon ettiler. Ürünümün stoklarda kalmadığını para iadesi yapabileceklerini veya bana benim siparişimden çok farklı özellikte başka bir ürün göndereceklerini söylediler. Ben kendi ürünümü istiyorum.

Suzan 1.127 Okunma

Cevaplar

  • Suzan 15 Ocak 2016

    İncir.com. O kadar yazışmalara rağmen sipariş verdiğim ürünün ellerinde olmadığını belirtip farklı bir ürün gönderdiler. Ben de ürünü gondermeyecegimi sabirla bekleyeceğimi ürünü takip edeceğimi belirttim. Beklemedeyim. Gelişmeleri bildiririm. Şikayet.coma çok teşekkür ederim. Iyiki böyle bir site var.

  • Suzan 26 Ekim 2015

    İncir.com 64 gündür siparişim olsan vantilatörü göndermedi. Talep çözülmeden talep çözüldü diyorlar. Bu nasıl ticaret anlayışıdır. Ben talep ettiğimde ürünler vardı. Tabi 2 ay gibi uzun bir zaman geçince ayrıca kış da gelince stoktaki ürünler bitti. Şimdi de Benin aldığımın özelliklerinde olmayan ellerinde kalmış ürünü göndermek veya para iadesi yapabileceklerini söylüyorlar. Anlatamıyorum galiba defalarca para iadesi istemiyorum diye belirttim. İNCİR.com aldığım ürünü temin ederek göndermesi gerekiyor. Para iadesi istemiyorum. İfadeler ve teklif hep aynı 2 aydır beni oyalıyorlar. Bana bir daha aynı şeyi teklif etmeyip lütfen. Ürünümü veya aynı özellikte olan başka bir ürünü göndersinler.

  • Suzan 21 Ekim 2015

    2 aydır hala problem giderilemedi. Sadece talep alıp talep kapatıyorlar. Sorun çözüldü diyorlar ama ama sorun çözülmüyor sadece oyalıyorlari kış geldi ama aldığım vantilatör gelmedi.

  • Suzan 13 Ekim 2015

    Evet nihayet incir.com dan mesaj geldi. neredeyse 2 ay olmuş. Bana ürünü tedarik edemediklerini para iadesi yapabileceklerini yazmışlar. Defalarca söyledim para iadesi istemiyorum. Ben aldığım ürünü veya aynı özellikte başka bir ürünü istiyorum. Aylar sonra para iadesi teklif ediyorlar. Bu nasıl bir sorumsuzluktur anlamadım. Şikayet var.com şimdi ben ne yapmalıyım. Rica ediyorum yardımcı olun. Teşekkürler.

  • Suzan 07 Ekim 2015

    İncir.com 'dan Cemilenur Hanım telefon etti. İlgineceğini problemin çözüleceğini söyledi. İnşallah kısa zamanda çözülecek. Beklemedeyim. Problem çözüldüğünde bildireceğim. Şikayet var.com'a teşekkür ederim.

  • İncir.com Temsilcisi05 Ekim 2015

    Müşterimiz ile görüşülmüş olup, problemi giderilmiştir.

  • Suzan 04 Ekim 2015

    Dün telefon etmişler ürünü temin edemediklerini söylemişler. Mail göndereceklerini söylemişler evet mail geldi Mi4biz'öğrenebilecekmişim ama Mi4biz’e üye olunamıyor. Yani maillerİ göremiyorum. Ben aldığımda ürün vardı. 1,5 aylık gecikme benim suçum değil tabi ki 1,5 ayda fiyatlar da değişti. Sanırım onun için göndermiyorlar. İncir.com’a hiç yakışmıyor. Asya shopta veya bana önerdikleri evine iste sitesinde benim ürünümün özelliğinde başka ürünler var onlardan birini gönderebilirler. Aradık ulaşamadık deyip baştan savıyorlar. Mail gönderdik diyorlar maillerine ulaşılmıyor. Ama taksitler kredi kartımdan kesiliyor. Ben Tamer bey veya Mert beyle görüşmek istiyorum.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön