İncehesap.com Fiyat Yanlış Diyerek Kargoya Verilen Siparişi İptal Etti

23 Haziran
Alican'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerinin ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.”

İncehesap.com üzerinden 1 adet aoc 24G2ZE/BK 23.8" 0.5 MS monitörü 4193₺ bedelle sipariş ettim. Ödeme onaylandı, fatura çıkarıldı, kargoya verildi ama kargonun elime ulaşacağı gün İncehesap.com müşteri hizmetleri beni aradı ve "fiyat yanlış siparişi iptal edeceğiz" dedi. Ben bu siparişi verdikten sonra ikinci el piyasası 7500₺ olan monitörümü 5000₺ gibi bir fiyata sattım. Alan kişi Adana'da ben ise İstanbul'da oturuyorum. Ben oturduğum yerde sırf monitör sipariş edeceğim diye zarara uğradım. Suçumuz bu mu yani? Tamam iptal edin ama benim monitörümü geri verin o zaman. Sattığım kişi ile irtibata geçtiğimde ise üzülerek monitörü geri veremeyeceğini belirtti. İncehesap.com üzerinden yıllarca ailecek sipariş verdiğimiz halde bizi böyle mağdur etmesine üzüldüm. Açıkçası benim zararım tanzim edilene kadar ben hakkımı arayacağım. İncehesap.com çözüm üretmez ise Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurularımı yapacağım. İncehesap.com umarım mağdur etmezsiniz bizi.

İncehesap.com Fiyat Yanlış Diyerek Kargoya Verilen Siparişi İptal Etti
İncehesap Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 28 dk 48 sn
İncehesap Logo
23 Haziran 13:23
26 Haziran 17:00

Henüz bir olumlu bildirim olmamıştır. Bana geri dönüşleri ürünü daha yüksek fiyattan satmak olduğu için kabul etmedim. Neredeyse 1 haftadır monitörsüz kaldığım için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapmış bulunmaktayım. Bu kadar mağduriyet yaşayacağımı sanmamıştım. Teşekkürler, iyi bayramlar.

06 Temmuz 17:29

Müşteri hizmetlerinin ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.

İncehesap.com Garanti Süreci Zor Olmamalı

Sinan
1 ay önce

1 yıl önce İncehesap.com üzerinden, 'Gamepower WQ35' marka oyuncu monitörü aldım, monitörü alırken Sıfır ölü piksel ve sıfır toz garantili olarak aldım, buna rağmen monitörüm 1 yıl tam dolmamasına rağmen birkaç ölü piksel ve toz gözlemledim, müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim, Gamepower markan...

Mert
10 Ekim
"Samsung firmasının yaşatmış olduğu mağduriyeti müşteri memnuniyeti açısından değerlendirip kendileri inisiyatif kullanarak iade seçeneği sunan incehesap.com Yetkililerine ve Ayrıca sorunumuzu yakından takip eden Songül hanıma teşekkür ederiz. İyi Çalışmalar."

0 Yorum

İncehesap Şikayetvar üye markasıdır