İncehesap Yola Çıkamayan Kargo

13 Mayıs
Alican'ın Teşekkür Mesajı
“Firmanın farklı farklı müşteri temsilciler ilgilendiler sorunum geç de olsa çözüldü müşterisiyle ilgilenen bir firma teşekkürler”

2126378 numaralı siparişim tarafıma gönderildi ancak Yurtiçi Kargo ® evde bulamadığı için siparişimi firmaya iade etti. İncehesap ile iletişime geçtim siparişimi ertesi gün kargoya verirseniz teslim alabilirim dedim. Müşteri hizmetleri notlar aldı gönderim için onay verdi. Ertesi gün aradığım zaman siparişinizi kargoya verdik gün içinde Yurtiçi Kargo'dan size takip numarası SMS'i gelecek diye bilgi verildi. Ancak hiçbir yerden bir takip numarası paylaşılmadı ertesi gün müşteri hizmetlerini tekrar aradım. Siparişiniz kargoya teslim edilmemiş tekrar kayıt oluşturuyorum diye bilgi verildi. Sipariş hala kargoya bile verildi bilgi de verilmiyor. Müşteri hizmetlerinin birbirlerinden haberi yok bir daha bu siteden sipariş vermeyeceğim.

İncehesap Şikayetvar üye markasıdır
Alican
01 Haziran 16:16

İncehesap.com Teslimat Süresi Taahhüt Edilen Süreden Daha Uzun Çıkması

4 hafta önce

28 ağustosta sipariş ettiğim ürün bugün 2 Eylül tarihi olmasına rağmen henüz kargo çıkışı bile yapılmamıştır. İnternet sitesinde uçtan uca kusursuz teslimat başlığı altında toplam süreç 3 iş gününde tamamlanır gibi iddialı bir slogan kullanılması dikkat çekmek için yazılmış asılsız bir iddaa olarak ...

İncehesap.com Teslimat Süresi Taahhüt Edilen Süreden Daha Uzun Çıkması

İncehesap Param Alıkonuldu Ücret İadesi Yapmıyorlar

31 Temmuz

2254650 numaralı 19 Temmuz 2023 07:21 tarihinde verdiğim siparişi kendim iptal ettim... Geçen sürede ücret iadesi yapılmamıştır... Müşteri hizmetleri yapıldığını söylemekte fakat bununla ilgili belge vesika paylaşmamaktadır... İncehesap.com tarafından param alıkonulmuştur.

İncehesap Param Alıkonuldu Ücret İadesi Yapmıyorlar

İncehesap Niye Ürün Satamıyoruz Diye Merak Ediyorsanız Sebebi Aşağıda!

21 Temmuz

İncehesap sitesinden 09.07.2023 tarihinde sipariş verdiğim ürün hala elime ulaşmadı (19.07.2023). Müşteri hizmetleri kargoya verdiklerini ve bundan sonraki süreci kargo firması ile diyalog kurarak sürdürmemi söyledi. Yani ben paramı aldım ürünü kargoya verdim (Jetiz isimli süper hızlı kargo firması)...

İncehesap Niye Ürün Satamıyoruz Diye Merak Ediyorsanız Sebebi Aşağıda!

0 Yorum

İncehesap Şikayetvar üye markasıdır