İncehesap.com Siteye Giriş Yapılmıyor

5 Eylül'de İnce hesap adlı mağazadan sipariş ettiğim "Samsung Odyssey G5 LC27G55TQBUXUF" marka ürünümü 11 Eylül saat: 00:41'de monitörün sol üst köşesinde çizik olması sebebiyle iade talebi oluşturarak 1-2 gün içerisinde de kargoya vererek iade ettim.
Ancak 19 Eylül günü mağazadan tarafıma gelen mesajla telaşa girdim çünkü mesajda garanti dışı bir durum olduğu belirtilerek 4350 TL onarım ücreti talep edildi. (yani kullanıcı hatası kaynaklı bir durum olduğunu iddia ediyorlar). Oysa ürünü aldığım gün zaten üzerindeki çiziği ben fark ettim ve yoğun bir iş temposunda olduğum için ancak 10 Eylül gecesi yani 11 eylülde iade talebi oluşturarak ve karşı tarafa da bu durumdan bahsederek ve hasar yerinin ve ürün paketinin resmini atarak iade ettim.
Oluşan çiziğin ve hasarın benimle bir alakası yok çünkü monitörün paketini açarken bile elim titriyordu bir şey olmasın diye. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana ürünün 8 eylülde geldiği ama benim 10-11'inde iade talebi oluşturduğum (yani aradan 2-3 gün geçtiği) için hasarın benden mi yoksa kargodan mı kaynaklandığını bilemedikleri için böyle bir sonuca vardıklarını belirttiler. Yani açıkçası çok saçma geliyor.
Elinize sattığınız ürünün hasarlı hali geliyor ve sırf kullanıcı teslim tarihinden 2-3 gün geç iade talebi oluşturdu diye faturayı kullanıcıya kesip kargocuya karışmıyorsunuz. Hayatımda böyle saçma bir durumla karşılaşmadım. Bu konuda yardım talep ediyorum. Aksi halde yarın günün sonuna kadar ödeme yapmamı istiyorlar. Ödemezsem hasarlı ürün bana gelecek ve taksitlerini ödemek zorunda kalacağım. Servis Numarası: 399990 Sipariş Numarası: 2333964 Kargo Anlaşma No: 694187572 Kargo Gönderi No: 801272306815
Pazarama İnce Hesap'tan 26 Ağustos cumartesi günü monitör siparişi verdim. Tahmini kargo süresi 3 gün olarak gözüküyordu. Siparişi vereli 5 gün 4 iş g...
2 Yorum