İnce Hesap Kargo Konusunda Yanıltıyor

13 Mayıs

İnce Hesaptan 10 Mayıs günü bir adet bilgisayar parçası sipariş ettim, sipariş numaram 2136491. Sipariş ekranında kargomu Yurtiçi Kargo ®'ya teslim edeceklerini belirtmelerine rağmen, Jetizz Kargo ® diye ne olduğu bilinmez garip bir şirkete verdiler. Bu da yetmiyormuş gibi hızlı kargo yapıyoruz deyip 12 Mayısa kadar siparişi beklettiler. Bir şubesi bile olmayan bu saçma kargo ve İnce Hesap yüzünden Çarşamba gününden bu yana bir bilgisayar parçası bekliyorum, işimi halledemiyorum. Bugün Cumartesi, kargonun nerede olduğu belli değil, ne gün geleceği de belli değil. Hangi kargo şirketine verecekleri konusunda dürüst olsalar bu alışverişi yapmazdım. Yani bu düpedüz bir yalancılıktır. Şikayeti okuyan herkesi de uyarıyorum, 3-5 lira cebimde kalsın diye buradan sipariş vereceğinize gidin düzgün bir yerden alışveriş yapın, en azından sizi insan yerine koyarlar.

İncehesap Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 25 dk 2 sn
İncehesap Logo
13 Mayıs 13:31

İncehesap Kargo Yok

27 Ocak

İncehesap.com üzerinden verdiğim sipariş mail olarak "kargoya verildi" şeklinde geldi ama bana herhangi bir takip numarası gelmedi. Ayrıca kargo şirketini aradığımda numarama kayıtlı kargo görüntülenemiyor. 1 haftadır bekliyorum. Acilen çözülmesini istiyorum!

0 Yorum

İncehesap Şikayetvar üye markasıdır