In Street Ten Aldığım Ayakkabıyı Değiştirmiyorlar

In Street Bandırma şubesinde çocuğuma bir adet spor ayakkabı aldım. Üzerinden iki ay geçmeden ayakkabının uç kısmında açılma oldu iki kez firmaya gönderdim. Firma üretim hatası olmadığı söyleyerek ayakkabıyı değiştirmedi. Oysa alırken 6 ay garantili olarak almıştım. Şimdi aldığım ayakkabının fotoğrafını ekinde yayınlayacağım. Lütfen fotoğrafa bakın ve siz değerlendirin. Eğer bu da garanti kapsamında değil ise vermiş oldukları garanti neyi kapsıyor anlamış değilim. Bir de şöyle bir cevap vermişler ( Sizlerden gelen her türlü talep ve görüşün hizmet kalitemizi arttırmak için değerlendirildiğini) hizmet kalitenizi böylemi artırıyorsunuz? Şimdi bunu halkın takdirine bırakıyorum. Yasal olarak ne gerekiyorsa yapacağımı da bilinmesini istiyorum.
In Street Bandırma şubesinde. Çocuk spor ayakkabını aldım 2 ay geçmeden çocuk spor ayakkabını uç kısmında açılmalar Oldu tekrar geri şubeye götürdüm. Ayakkabı merkeze gönderdiler merkezden gelen cevap Herhangi bir üretim hatası bulunamamıştı şekilde bir cevap verdiler Arada biraz zaman geçtikten sonra tekrar gönderdim ikinci kez yine aynı cevap üretimden kaynaklı herhangi bir hata bulunamamıştır diye cevap verdiler. Bana verilen bu garanti kapsamın nedir ulusal mal olmuş bir firmanın böyle küçük bir sorunu bile çözemiyorsa bu nasıl bir firmadır. Umarım yasal Yollarına başvurmadan önce yetkililer Bu soruna bir çözüm bulurlar bunun peşini bırakmayacağım. Bütün yasal yollara başvuracağım.