In Street FLO Değişim İade İlgisizliği

Hala hiçbir dönüş almış değilim, bahsedilen numaradan aradığımda şikayete istinaden dönüş yapılacağını ve beklemem gerektiğini söylediler. Hala bekliyorum. Umuyorum sağlıklı bir dönüş alabilirim.

Hala konu şikayetle ilgili bir dönüş bekliyorum.
5 ay önce In Street online mağazasından Nike ayakkabı satın aldım. Sayılı giymeme rağmen sol ayakkabının üst kısmında yırtılma fark ettim. Değişim yapılacağından emin bir şekilde faturamla en yakın FLO ® mağazasına gittim ve incelemeye gönderdik. 15 gün sonra bana üretim hatası bulunamadı gelip ayakkabınızı alın diye bir mesaj geldi. 5 aylık ayakkabıyı yırtık şekilde giymemi mi bekliyorsunuz? Veya çöpe mi atalım nasıl yapalım? Şaka gibi gerçekten. Gerçekten kontrol edildiğinden bile şüpheliyim. İncelemeye verirken flodaki görevli arkadaş dahi bunun değişmesi gerekiyor sizinle ilgili bir durum yok diye belirtti. Para iadesi veya değişim her nasıl çözülecekse çözmenizi talep ediyorum. Yıllardır In Street ve FLO müşterisiyim ilk defa bu kadar ilgisizlikle karşılaşıyorum.
1 Hafta önce In Street şikayeti oluşturdum. Hiçbir şekilde dönüş yapılmıyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum şikayetime istinaden dönüş yapılacağı yazıyor diyorum bekleyin sizi arayacaklardır o konuyla ilgili diyorlar. 1 haftadır tek bir yanıt alabilmiş değilim. Ayakkabım hala FLO da bekliyor. Acil olarak çözüme kavuşturup dönüş yapmanızı bekliyorum. Böyle bir ilgisizlik olamaz.
Hiçbir gelişme olmadı. Hala firmadan dönüş bekliyorum.