In Street Eksik Çıkan Ürün!

27 Nisan

In Street firmasından internet üzerinden 31 Mart tarihinde aldığım 2 adet üründen biri paketten çıkmadı defalarca aramama rağmen halledeceğiz diyerek sürekli oyalamaya çalışıyorlar. Neredeyse 20-25 gün geçti ve sonunda asistan hizmetleriyle görüştüğümde 'sonuca varılmış' diye saçma bir cevap aldım. Bana gelmeyen veya iadesi yapılmayan ürün nasıl sonuca varıyor, onu da anlamış değilim. Kargo firması bana bir video gönderdi. Ürün paketlenmiş diye ama ürünler bana ait değil, başkasının siparişiyle benim olmayan ürünlerle benim siparişimin üstünü mü kapatmaya çalışıyorlar. Anlamadım gitti, bu kadar duyarsızlık gerçekten saçma bir hal almaya başladı. Hakem Heyeti'ne gitmekten başka çarem kalmadı galiba.

In Street Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 4 sa 20 dk
In Street Logo
27 Nisan 14:22

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Ürün ve hizmetlerle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm talepleriniz için 0850 290 0 747 numaralı hattan bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla IN STREET Müşteri Hizmetleri

Namık
16 Mayıs 16:27

Ben ömrü hayatımda böyle bir saçmalık görmedim evet sorunum giderildi fakat nasıl oldu size anlatayım Allah'tan bana daha önce gelen bir kamera görüntüsü vardı. Bunlar beni aramış utanmadan biz görüntüleri izledik ürününüz poşete koyuluyor yalanıyla az daha bana gelmeyen ürünü bana yalancı muamelesi hırsız damgası vurarak üstüme atmaya çalışacaklardı ben o görüntülerin elimde olduğunu bana eksik gelen ürünün siyah poşete koyulan ürünün mavi olduğunu yani paketin bana ait olmadığını söyleyince şok oldular görüntülerin bende olacağını beklemiyorlardı daha yapacak bir şeyleri kalmayınca iade ettiler siz siz olun hemen pes etmeyin

In Street Firmasının Yaptığı Haksızlık

1 hafta önce

10.05.2022 tarihinde In Street firmasından 32205101301663 sipariş numaralı sipariş vermiştim, uzun bir süre ayakkabı teslim edilmedi, bu yüzden siparişin iadesini talep ettim, iade yapıldı ama beni şikayet etmişler. Kargo bedeli adı altında 250 TL'lik bir miktarın hukuk bürosu tarafından icraya veri...

In Street Para İadesi Yapmıyor

3 hafta önce

In Street mağazasından kargo ile gelmesi için bir sipariş yaptım. Siparişim gönderilmedi ve iadeye düştü. Param ise 3 haftadır iade edilmedi. Aradığımda sürekli geçiştirme yapılıyor. Tüketici Hakları'na başvurdum bıktım bu markanın sorumsuzluğundan. Ne ürün gönderiliyor, ne paramız geri veriliyor.

In Street Kargo Firmasıyla Yaşanan Sorun Ve Mağduriyet

4 hafta önce

In Street firmasından 22 Ağustos tarihinde almış olduğum ayakkabı 24 Ağustos tarihinde kargo firması kargoist'İn Bursa şubesine gelmiş. Aradan geçen 6 güne rağmen tarafıma teslim edilmemiştir. Bu süre zarfında gerek In Street müşteri hizmetleri gerek ise aradığım da teslim edecek eleman sıkıntımız v...

In Street Faturası Kesilmiş Ürünün İade Talebinde Bulunmak İstiyorum.

12 Ağustos

In Street; üzerinden sipariş numarası: 32308121646228-1 Siparişim daha kargolanmadı ve ben sipariş iptal talebimde bulunmak istiyorum, ama faturam kesildiği için iptal talebinde bulunamıyorum. Acil olarak siparişimin iptal edilmesini ve iade süreçleri ile uğraşmamış olmayı istiyorum.

0 Yorum

In Street Şikayetvar üye markasıdır