In Street Ayakkabım Ortada Yok!

Arayarak sorunu çözen In Street müşteri hizmetlerine teşekkür ederim.

Sorunum ne yazık ki çözülmedi. Şikayet sonrası bana ulaşan In Street müşteri hizmetleri çalışanı sorunumu dinledi hemen ilgileneceğini söyledi. Gerçekten de yaklaşık 46 dakika sonra arayarak ürünün değişimin yapacaklarını söylediler ve bende bunu kabul ettim. 4 ocaktan sonra mağazaya gidip ayakkabımı alabileceğim söylendi. Dün mağazaya uğradım kendilerine hiçbir bilgi verilmemiş. Bugün yine uğradım maalesef yine hiçbir gelişme yok. Siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz. Arama kayıtları ile ilgili ses kaydı alıyorsunuz. Ekte gönderdiğim resimlerde arama saatleriniz yazıyor bir zahmet dinleyiniz. Her seferinde birilerine konuyu anlatmaktan bıktım usandım. Bugün müşteri hizmetlerinizi aradım tekrar. Talebimin göründüğünü ama gerekli işlemlerin yapılmadığını belirtti. Hemen ilgileneceğini söyledi. Ben artık 2 aydır yazmaktan ve anlatmaktan bıktım. Gereken ne ise onu yapınız. Hikaye dinlemek istemiyorum. Bu nedenle tarafıma mail ya da SMS mesajı ile konu hakkında bilgilendirilmek istiyorum.

Garantiye gönderdiğim ve üzerinden 2 aydan fazla süre geçen, bu ay 3. Taksitini ödediğim ayakkabım hala ortada yok. Değişim öneren firmadan da ses soluk yok.
19 Eylül 2022'de Aksaray In Street mağazasından Nike ® marka spor ayakkabı aldım. Yaklaşık 20 gün sonra Nike amblemleri ya da logoları ne derseniz deyin soyulmaya başladı. 07.11.2022 tarihinde ürünün incelenmesi için In Street mağazasına teslim ettim. 02.01.2023 olmasına rağmen üründen hiçbir haber yok. Çabalarım sonucu işlem devam ediyor yanıtları aldım müşteri hizmetlerinden. Yine kendi çabalarımla FLO ® mağazasına gittim sormaya aralık ayının 15 'i gibi dediler ayakkabınız gelmiş, getirin o zaman dedim.
Ayakkabı yanlış gelmiş isim benim ayakkabı başkasının. En son 20 aralıkta tarafıma ayakkabınız mağazamıza geldiğinde bilgilendirme mesajı alacaksınız diye mesaj geldi. Onunda üzerinden 12 gün geçti.
In Street mağazasının bulunduğu bina kentsel dönüşüme girdiği için sıkıştırmayalım nasıl olsa halledilir dedim ama 2 ay süre geçmek üzere ve ben 1300 lira vererek aldığım ayakkabım ortada yok. Bu vakitten sonra ayakkabıyı ya da değişimi değil paramı istiyorum.
Evet tarafıma dönüldü ve 4 ocaktan sonra mağazaya gidip değişim yapabileceğim söylendi. Fakat mağazaya gerekli bilgilendirme yapılmadığı için ürünü alamıyorum. Bir an önce mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Böyle bir markanın insanları bu şekilde mağdur etmesi inanılır gibi değil.
4 ocaktan sonra Değişim yapacaklarını söylemelerine rağmen mağaza bilgilendirilmediği için yeni ürünü alamıyorum.