Meryem sonuçtan hiç memnun değil

FLO In Street Neomarin Kusurlu Ürün

29 Aralık 2023 14:45

Neomarin AVM In Street mağazasından Puma markalı okul çantası aldım, ancak bir ay dolmadan çantanın derisi aşındı ve ön kısmının bezi yıprandı. Bu durumu üç kez mağazaya giderek sıkıntılı ürün olarak bildirdim ve her seferinde talebim reddedildi. Bu durumu kabul etmiyorum. FLO'ya bağlı bir mağaza olarak FLO'dan şikayetçiyim. Ürünün arkasında durulmadı. Müşteri memnuniyeti bu şekilde mi sağlanacak, bu konuda şüphelerim var. Ürünün incelemeye gönderildiğine dair bir inancım yok. Mağaza sorumluları, ürünü ellerinde bekletip on gün sonra bilgilendirme mesajı gönderiyorlar. Ürünün iki yıl garantisi olduğu belirtiliyor, ancak garantinin nerede olduğunu merak ediyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

17 Mart 2024 02:04

In Street Neomarin mağazasından aldığım okul çantası 1ay dolmadan altının derisi asindi Puma markalı bir canta 3 kez kayıt oluşturdum ama kabul edilmedi mağaza gereken ilgiyi göstermedi halen daha haber bekliyorum çantayı iade etme surecinden bu yana kaç ay geçti bunu müşteri memnuniyetini

29 Aralık 2023 16:17 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla IN STREET Müşteri Hizmetleri

Meryem
01 Ocak 2024 20:08

Halen daha beklemedeyim. Neden bir çözüme ulaşılmıyor 2yil garantili bir ürün 1ay da bu hale geldi. Ürününe sahip çıkmadı In Street.

Saitali sonuçtan memnun

Saitali
12 Şubat 01:31
"Kısa sürede mağduriyetimiz giderdiniz ve ürününüzün arkasında durduğunuz için teşekkür ederim."
In Street Ayakkabı Renk Değişimi ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Bozulan Ayakkabılar Ve Reddedilen Değişim Talepleri Mağduriyet Yarattı

Merve
27 Ekim 10:40
Talip sonuçtan çok memnun

Talip
23 Kasım 2023 17:49
"Çok teşekkür ediyorum 2. Kez ürün incelemeye verdiğimizde sonuç olarak uğraştırdılar ama iade değişim verdiler ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum"
In Street Değişimini Talep Ediyorum Lütfen
In Street Değişimini Talep Ediyorum Lütfen
Umutcan sonuçtan memnun

Umutcan
03 Ocak 12:51
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
08 Şubat 19:25
"Bir daha böyle bir hatanın olmaması adına ve çözüm ürettikleri için de teşekkür ederim"