Xiaomi Mağazasındaki Sürekli Ertelemeler Ve Yanlış Ürün Sorunu

Emine
12 Kasım 12:06

41 Burada Xiaomi mağazasından 5-6 ay önce kahverengi renkte bir saat aldım. Saat, 2 ay sonra arıza verdi. Mağazayla iletişime geçip teknik servise gönderdik. 20 gün sonra teknik servisten geldi. Ürünü şarj edip denediğimde farklı bir arızası olduğunu fark ettim ve tekrar teknik servise gönderdim. 20 gün daha bekledikten sonra bana farklı renk bir saat göndermişler. Farklı renk istemediğimi belirttim ve ürünü mağazadan teslim almadım. Mağaza çalışanlarından servise iade talebinde bulunmalarını istedim. Onlar da 'Siz iletişime geçin' dedi. (Ben teknik servisle iletişime geçip sorunu kendim çözeceksem neden mağazadan satın alıyorum?) Teknik servisle iletişime geçtim. Kapalı kutu olarak gönderdikleri ürünü aynı şekilde gönderirsek iade alacaklarını belirttiler. (31 Ekim tarihinde servisle görüştüm.) Mağazaya durumu belirttiğimde cuma günü neticelenir dediler. Cuma aradım, pazartesi dediler. Pazartesi aradım, çarşamba dediler. Sürekli bir erteleme var. Aradan geçen 2 ay oldu, hâlâ cevap yok. Sebep ne? Mağazanın servisi arayıp sonuçlandırması bu kadar mı zor? Neden yardımcı olunmuyor? Neden bu kadar bekletiliyorum? Mağazadan ürün almamın sebebi muhatap bulabilmek ama görüyorum ki bu 41 Burada Xiaomi mağazası için geçerli değil.

Sedat
29 Kasım 08:28