IKEA Montaj Yapmama Problemi

Beyza
13 Eylül 09:03

IKEA montajı için ücretle hizmet satın aldık, randevu oluşturuldu. Randevu günü ben ve nişanlım işimizden izin aldık. Gelen görevliler bazı kutuların kurulum yapılacak odada olmadığı bahanesiyle montaj yapmayı reddetti. Oysaki yalnızca yatak odasında bulunması gerektiğini iddia ettikleri gardırop kutuları koridordaydı. Nişanlım diğer eşyaların montajına başlayabileceklerini, o sırada kutuları gerekli odalara kendisi taşıyacağını, böylelikle kendilerinin de beklemek durumunda olmayacaklarını söylemesine rağmen yardımcı olmayıp gittiler. Şikayet için aradığımda da 10 gün sonraya randevu alabildik. Zaten düğünümüz 20 gün sonra, bu gidişle eşyalarımızın kurulumu hiçbir şekilde yetişmeyecek. Müşteri hizmetlerindeki kişiler de telefona mesajla kutuların montaj yapılacak yerde olması gerektiğine dair mesaj gönderildiğini söylüyor ancak koridor ve oda arasındaki 50 cm farkın nasıl böyle sorun haline getirildiğini anlamıyorum. Müşteri memnuniyeti, halden anlama, yardımcı olmaya dair hiçbir yaklaşım göremedim. Bir daha IKEA'dan hiçbir alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

Arvato Kargo ile Teslim Edilmeyen IKEA Ürünleri Sorunu

Ali
02 Ekim 17:23

IKEA Nakliye (Borusan Lojistik) Sürecindeki Saçmalıklar

01 Ekim 12:18

IKEA'DA Muhasebe Birimine Ulaşamıyorum. Muhatap Bulamıyorum.

Burçin
01 Ekim 10:12