12 Temmuz 2023 19:452.224

Bayrampaşa IKEA mağazasına gittim. Beşik için kaybettiğim vidalardan ( montaj ürünleri) olup olmadığını sordum. Yok dediler. İstersem beşik parasının %40ı fiyatına temin edebilirlermiş. Yuh diyorum. Bu nasıl fiyat politikasıdır.
Ürün=302.485.75 sundvik bebek karyolası.

12 Temmuz 2023 19:55 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimimize iletilmiştir, en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Sorularınız için IKEA Türkiye Çağrı Merkezine ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, IKEA Müşteri Hizmetleri

14 Temmuz 2023 20:15

Hala arayan yok. Bana cevap veren de robot uygulama sanırım. Ne zaman arayacaksınız?

1 Ekim 2024 18:53

Anladım. Teşekkür ederim.

1 Ekim 2024 18:23

Merhaba. Sorununuz çözüldü mü? Bizim de taşınma esnasında çocuk kayrolasının iki vidası kayboldu. 2400₺ istiyorlar.

IKEA Ödemesi Yapılmış Stoğa Girmiş Ürünü Göndermiyor

İsmail
İsmail
6 Ekim 2023 14:31713

2 ay önce IKEA Bayrampaşa mağazasından 45 bin liralık ev eşyası aldım, fakat stoğu olmadığı halde benden parasını tahsil...

IKEA Bayrampaşa Eksik Ürün Gönderilmesi

Elif
Elif
31 Ocak 2024 14:511.609

IKEA Bayrampaşa mağazasından yaklaşık 2 ay önce birden fazla ürün aldım ürünler nakliye ve montaj desteği istediğim için...

IKEA Çocuk Ranzası İki Kez Eksik Ve İade Ürün Gönderildi İletişim Sağlanmıyor

Erdem
Erdem
23 Ağustos 2025 16:491.533

"Markadan bugün içinde benimle ilgilenen S** Hanıma ve şikayetin giderilmesinde yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Ama olayın bu noktaya gelmesine neden olan kişiler ve yöneticileri IKEA olarak değerlendirirseniz sevinirim. Ayrıca şikayet var olarak yardımlarınız için teşekkür ederim."

IKEA Montaj Ekibi Randevu Tarihinde Gelmedi

IKEA Montaj EkibiRandevu Tarihinde Gelmedi

Onur
IKEA Bizi Mağdur Etti Yanlış Ürün Verdi

IKEA Bizi Mağdur EttiYanlış Ürün Verdi

Burhan
IKEA Sürekli Defolu Ürün Gönderiyor, Kurulum Ve Değişim Süreçleri Uzun!

IKEA Sürekli DefoluÜrün Gönderiyor, Kurulum Ve Değişim Süreçleri Uzun!

Özgür
IKEA Mobilya Montaj Kabusu