Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

iGo Navigasyon Satın Alınan Ürüne Tekrar Para Talebi

17 Haziran 2023 13:30

Android Google Play Store'dan satın aldığım iGo Navigasyon yazılımı, cihazdan kaldırıp tekrar yüklediğimde tekrar satın almam gerekiyor. Ben bunun lisansına sahibim. Yasal olarak istediğim zaman kaldırıp silme hakkım var. Haksız kazanç elde etme var burada ve bu baştan bildirilmediği için aldatmaya dayalı ticaret var. Yazılımın bu konuda güncellenmesi gerekiyor.

Yorumlar (5)

İmran

Çözüm şu şekilde: Öncelikle, lütfen cihazınızı, satın alımı yaptığınız Apple kimliği ile kullandığınızdan emin olun. Şimdi lütfen igo Navigation uygulamasını App Store'dan indirip yükleyin. Kurulum tamamlandıktan sonra, lütfen uygulamayı açın ve deneme paketlerinden birini seçin. Bir deneme paketi seçtikten sonra, satın aldığınız öğeleri kurtarmak için lütfen aşağıdaki menüye gidin: Mağaza> Satın Alınan Öğeler> Sağ alt köşedeki küçük oka dokunun> Satın Alma İşlemlerini Geri Yükle Uygulama, abonelik tabanlı satın alımlarınızı geri yüklemek için iCloud hesabınızın şifresini soracaktır.

Selam hakan hocam bende aynı sıkıntı var. Telefonla format attım. Satın aldığım harita çıkmadı bana hata kodu verdi. ( beklenmeyen hata oluştu 108) şekilde çıkıyor

İmran

Daha önce ben de bu sorunla karşılaşmıştım. Yazılım şirketinden destek istemiştim. Bana gelen cevabı size de ileteyim. Siz de bu şekilde sorunu çözmüş olursunuz.

Adem
Adem

Yazılım şirketin ile iletişim bilgilerini paylaşır mısınız

Kmt
Kmt

Merhaba sorunu nasıl çözdünüz. Aynı durum bende de var.

İzzet sonuçtan hiç memnun değil

Navigasyon Cihazı Yeniden Yükleme Ücreti Sorunu

01 Nisan 2025 15:00
Nevin sonuçtan hiç memnun değil

Nevin
26 Haziran 2024 22:16