13 Ocak 2015

İDO Sefer İptali Sonrası Ödenen Miktar Ödenmedi.

11/01/2015 saat 17:10 Yenikapı - Yalova seferini iptal ettiler, 12.01.2015 tarihinde aradım hesabıma paranın iadesinin olmadığını söyledim, 24 saat içerisinde geçeceği söylendi, tamam dedim bugün ayın 13.01.2015 hesabıma para yatmış, ama ben seyahat sigortasıyla toplamda 25 TL yatırdım neden hesabıma 19 TL yatırdınız.

Sonuç olarak ben sizden dolayı, kullanamadım ve sizden ötürü neden 6 TL beni zarara uğratıyorsunuz, koskoca İDO vatandaşın 6 TL'sine mi kaldı, lütfen düzgün iş yapın, bu şekilde insanları rencide etmeyin, ayıptır.

Doğukan 1.486 Okunma

Cevaplar

  • Doğukan 07 Ocak 2016

    O zaman AIG Sigorta aş adına seyahat sigortası satmayın, madem sefer iptallerinde sıkıntılar yaşanıyor, bizler neden sizden satınalmış olduğumuz sigortayı, iptal sonrasında AIG Sigorta aş yi aramakla yükümlüyüz, ufak bir örnek vereyim ben marketten yoğurt aldım bozuk çıktı, ne yapıyorum (almış olduğum yoğurt firmasına dava mı açıyorum veya yoğurtun değişimi için onları mı arıyorum), marketçinin yaptığını yapmadan hizmet veriyorsunuz, helal olsun veya ben gittim bir bilişim firmasından bilgisayar aldım eve geldim çalışmıyor gidip Amerikadaki yerini mi buluyorum, daha da bir şey yazmayacağım (Allah aşkına yormayın insanları)

  • Doğukan 16 Ocak 2015

    Benim hesabımdan bir para çekildi, 25 TL kim çekti İDO, İDO benim can ve mal güvenliği kendisi koruyamadığı için bir sigorta firması ile anlaştı, ama seferi İDO iptal etti, benim 25 TL ödediğim paranın 6 TL'si de hava ya gitti

  • Doğukan 16 Ocak 2015

    Bu sorun sizin sorununuz, ben değil sizin iletişime geçmeniz gerekiyor, sonuç olarak ben o sigorta bu sigorta firmasını tanımam, iş ahlakına göre, beni mağdur edip, sonrada beni uğraştırmanız hiç ama hiç etik olmayan bir davranıştır, sonuç olarak ben o sigorta firmasını aramayacağım, sizde benden çekilen parayı ödemeyeceksiniz doğru mu anlıyorum?

  • Doğukan 16 Ocak 2015

    Hayır efendim ben iletişime geçmeyeceğim, bu sorun sizin sorununuz nasıl aıg sigortayla anlaşma yapmışsanız ve parayı hesabımdan çekmiş seniz o şekilde yatıracaksınız, bu benim sorunum ve mağdur olanda benim, yatırmaz sanız da siz bilirsiniz, şikayet var da ki ve diğer insanlar nasıl işler yaptığınıza şahit olacaklardır, saygılarımla iyi çalışmalar dilerim.

  • İDO Temsilcisi16 Ocak 2015

    Sayın Yolcumuz, Sefer iptali durumunda, fiziki olarak basılı hale gelmemiş biletlerin iadesi, sefer iptalini takip eden ilk 24 saat içerisinde otomatik olarak yapılmaktadır. İlgili bilet iadenizin 12.01.2015 tarihinde yapılmış olduğu görülmektedir. Seyahat sigortası poliçesine ait prim AIG Sigorta AŞ tarafından tahsil edilmektedir. Sigorta iptali, poliçe değişiklikleri ve poliçenizle ilgili sorular için, AIG Sigorta AŞ' nin 0212 310 49 94 iletişim numarasından ya da [email protected] e-posta adresinden, AIG Sigorta AŞ ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, İDO Müşteri Hizmetleri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön