17 Ocak 2014

İdefix.com Kitap Siparişimi Göndermedi!

İdefix.com'dan haftalar önce kitap siparişi verdim. 8 tane kitap siparişi verdim,sipariş verirken stok da var uyarısı vermesine rağmen,takip ettiğimde 6 kitap stok da 2 si tedarik ediliyor yazıyordu. Sonra 2 tanesi bulunamadı 6 tane gönderildi.

Günler sonra diğer 2 si de tedarik edildi ve kargoya verildi, kargo annem evde olmadığı bir anda gelmiş ve beni arama gereği duymadan geldik bulamadık yazısını koymuş gitmiş. Şubeyi aradım tekrar getirin ya da başka adrese yollayın diye kabul etmediler,İdefix'e not bıraktım bana yardımcı olunda kargoyu ya tekrar yollasınlar ya da iş yerime yollasınlar diye,B**** bey ilgileneceğiz dendi ama kitaplardan hala ses yok. Bir daha İdefix mi asla.

Bülent D. 80 Okunma

Cevaplar

  • İdefix.com Müşteri Temsilcisi21 Mart 2014

    Sayın Müşterimiz, Siparişiniz 23.01.2014 tarihinde tarafınızdan teslim alınmış görünmektedir.Kargo takip ekran görüntüsü tarafınza 5 Şubat 2014 15:30 'te mail ile iletilmiştir.Kontrol etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, İdefix Müşteri Hizmetleri

  • Bülent D.17 Şubat 2014

    Ağzımı bozdurcaksınız bana,kitapları ya gönderin,ya da para mı iade edin??????

  • İdefix.com Müşteri Temsilcisi05 Şubat 2014

    Sayın Müşterimiz, Siparişiniz ile ilgili tarafınıza mail ile bilgi verilmiştir. İdefix Müşteri Hizmetleri

  • Bülent D.30 Ocak 2014

    Arkadaşlar sakın sakın sakın idefixten bişey almayın.Hala dönüş yapan yok bana bir de yalan konuşuyorlar,telefonalrına da ulaşılmıyor.İstemiyorum kitaplarınızı falan bana para mı geri ödeyin. Telefondanda tez dönüş yapın.Ayıp be

  • Bülent D.27 Ocak 2014

    Ayın bugün 27 si . Madem 21.de gönderdiniz gelen bir şey yok,nerden takip etcem,kaldı ki ben ilk geldikten sonra adres değişikliği verdim şuraya gönderin diye,tekrar bu adrese neden gönderiyorsunuz

  • İdefix.com Müşteri Temsilcisi27 Ocak 2014

    Sayın Müşterimiz, 21.01.2014 tarihinde aynı adrese 2.kez gönderim sağlanmıştır. Saygılarımızla, İdefix Müşteri Hizmetleri

  • Bülent D.26 Ocak 2014

    Pardon ama sesimi duyan var mı?

  • Bülent D.21 Ocak 2014

    Ya ALLAH aşkına nasıl bir sitesiniz siz? 29 Aralık'da vermişim siparişimi.Aha 1.ay dönümüne giriyoruz.8 kitabın 6 sı geldi 2 sinin akıbeti bilinmiyor.Yazıyorum oralı olan yok,müşteri hizmetlerini arıyorum bakan yok.Mahkeme yolu mu açılıyor bize ne?

  • Bülent D.20 Ocak 2014

    Ya dalga mı geçiyosunuz allah aşkına cümle mi bile okuma gereği duymuyorsunuz sipariş noyu yazmışım görmüyomusunuz?

  • İdefix.com Müşteri Temsilcisi17 Ocak 2014

    Sayın Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile alakalı gerekli işlemler başlatılmıştır. İşlemleriniz sonuçlandığında tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Talep ve sorularınız için http://www.idefix.com/vitrin/contactus.asp linkinden bizimle iletişime geçebilir yada 0850 288 80 08 numaralı müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz. Saygılarımızla, İdefix Müşteri Hizmetleri

  • Bülent D.17 Ocak 2014

    Yani bunu sistemde siz göremiyormusunuz,hep aynı şeyi sorup duruyosunuz bana,numaraya ulaşmak için bile didik didik ettim maillerimi ,sipariş no :WI48544282

  • İdefix.com Müşteri Temsilcisi17 Ocak 2014

    Sayın Müşterimiz, Siparişinizi kontrol edebilmemiz için sipariş numaranızı iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, İdefix Müşteri Hizmetleri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön