İdata Randevu Tarihi
4.335görüntüleme
27.04.2022 tarihinde İdata üzerinden Almanya aile birleşimi için İdata üzerinden vize başvurusunda bulundum fakat ne ses var ne seda. İdata'da çalışan tanıdıkları olan kişilerin 1 hafta içinde randevu aldığını duyduğumda ise İdata'nın kendisinden olan kişilere daha kolay ve hızlı randevu ayarladığın...
Merhaba, 17 Mayıs 2022 tarihinde Almanya ya aile birleşim vizesi için iData dan randevu talep ettim. Hala atama bekliyor yazıyor. Aynı durumu yaşayan biri var mıdır? İstanbul Üsküdar ofisine başvuruda bulundum. 1 ay sonra düğünümüz var. Randevusu oluşan biri var mıdır?
10 Mart 2022 Alman çocuğum üzerinden aile birleşimi için randevu talebinde bulundum halen atama bekliyorum ne zaman atamam olur. Esim Almanya'da daha bir de vize bekleme sürecim olacak neden bu kadar bekletiliyor. Anlam veremedim. Sinirlerim bozuldu yeter artık
Bizde aile birleşimi başvurusu yaptık randevu almak için 29 Mart'a ama hala gelmedi sonuç sizce ne zaman gelir randevu tarihi. Çocuklar ve ben bekliyoruz eşim öylesine Almanya'daki işimiz daha erken sürdü burayı bekliyoruz ne kadar zormuş meğer.
Ankara konsolosluk neden Almanya randevusu vermiyor 1 ay olacak çocuğum eşim orada beni bekliyorlar ne bir eve çıkabiliyorlar ne de okula gidebiliyor çocuğum yalvarırım yardımcı olun kafayı yiyeceğim gerçekten çok mağdurum lütfen rica ediyorum. Yardımcı olun
14 Şubat'ta aile birleşimi için randevu aldım ama 3 ay 6 gün olmasına rağmen hala randevu tarihi verilmedi. Benim gibi bekleyenler var mı acaba benim bayağı çok sürdü. Ben bir kere gittim Almanya'ya aile birleşimi üzerinden Türkiye'ye gelmek zorunda kaldım. İki senem oldu şu an tekrar eşimin yanına ...
10 şubata Ankara Almanya konsolosluğuna aile birleşimi için randevu aldım 86 gün oldu hala gelmedi ne zaman verilecek randevu lütfen gereğini yapın artık bu kadar yavaş çalışıyorsunuz bir sürü kişi bekliyor gerekeni yapılmasını istiyorum. Eşim beni orada bekliyor
Aile Birleşimi 31 Ocakta Almanya'ya aile birleşimi başvurusu yaptım. Bugün itibari ile 12 hafta oldu herhangi bir atama yapılmadı. Ne kadar beklemeliy...
İdata randevu alamama sorunu, 6 Mart tarihinde başvurduğum aile birleşimi için hala randevu tarihi açıklanamadı. Ankara şu an hangi tarihte biliyor musunuz. En azından ona göre hesaplama yapayım bu süreç çok uzunmuş Almanya'ya gitmeye karar vermeden önce lütfen burada yazılanları okuyunuz.
Almanya Aile birleşimi İdata randevu süresi 2 ay olmasına rağmen herhangi bir bilgilendirme yapılmadı gerekli yerleri aramama rağmen sağlıklı cevaplarda alamıyorum. Evliyiz ve eşim Almanya'da bir an önce eşimin yanına gitmem gerekiyor gerekli ilgiyi gösterirseniz çok memnun olurum.
Almanya aile birleşimi için 1 Mart'ta randevu talep ettim, daha randevu veremediler, böyle saçmalık olmaz. Daha ne kadar beklememiz gerekiyor, arıyorum sistem deyip duruyorlar. Mart'ta başvuru yapıp randevu tarihi alan var mı? Ben Mersin şehri olarak yaptım ama ondan mı acaba?