İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sosyal Yardım Desteği Sorunu

18 Nisan
Nuray'ın Teşekkür Mesajı
“İlgi ve alakalarından dolayı çok memnun kaldım teşekkürler ederim”

İBB'nin tarafıma sunduğu sosyal destek karta yatırılan miktarın yetersiz olması. 4 kişilik aileyiz ve sadece 200 TL yatırılıyor. 2 çocuğum var, ikisi şu an okuyor. Okula Sandwich yapmak için bir peynir alıyorum en uygunundan almama rağmen 100 TL. Evin diğer gıda ihtiyaçlarını bile alamıyorum anlayışınızı ve yardımcı olmanızı bekliyorum. Ramazan ayında erzak kolisi gönderirsiniz diye bekledim oda gelmedi. İşsizim iki çocuğun okul masrafı liseye gidiyorlar fazla okul desteği de istedim ama dönüş olmadı yardımlarınızı bekliyorum.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 6 sa 13 dk

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-56519733516,1-56519851633 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Nuray
20 Nisan 07:53

İlgi ve alakalarından dolayı çok memnun kaldım teşekkürler ederim

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sedep Başvuru

3 gün önce

Sedep başvuru yaptım 153 arıyorum onaylandı diyor. Ne onaylandığı belli değil. Mesaj gelecek dendi bir buçuk aydır mesaj yok. İnternetten üzerinden sorgulama yapıyorum oradan da aynı şekil kurul onayına sunulmuştur diyor. Hala anlamadım? Neden ihtiyacım var çocuklarımın lütfen cevaplandırırsanız sev...

İBB Market Kartıyla İlgili Adaletsizlik

3 hafta önce

Selam İBB market kartında çok adaletsizlik var. İhtiyacı olanlara 200 TL veriliyor. Evim kira, sigortam yok. Eşim sorumsuz, 3 yıldır arıyorum, itiraz ediyorum. Öyle uygun görülmüş deyip baştan savıyorlar. Çocuklarım küçük, biri bebek, daha çalışamıyorum. Onları bırakıp çok merak ediyorum. Bana 200 n...

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenidoğan Bebek Destek

3 hafta önce

38. Haftada Yenidoğan destek başvurusu yaptım. 41. Haftadayım, doğum yapmak üzereyim, ama hala herhangi bir SMS bilgisi verilmedi. Çocuk doğduktan sonra eşyalar kullanılır, ama ortada herhangi bir bilgi dahi yok. 3 haftadır cevap bekliyoruz, ihtiyaç duyuyoruz.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenidoğan Bebek Destek

0 Yorum