İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şoför Kartı E Tuhim

10 Mayıs

E tuhim den şoför kartı başvurusu yaparken hata alıyorum hiçbir şekilde sistem ilerletemiyorum ehliyet yenileme yaptıysanız sisteme düşmesi 2-7 gün arası diye söylüyor. Ama ehliyetimde herhangi bir yenileme olmadı diyorlar ki ehliyeti yenile ne fark edecek ehliyet seri no yine aynı olacak insanları sa lak saçma sebeplerden mağdur etme hakkınız yok yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 6 sa 13 dk

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-56775687927 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İbb Şoför Kartı Tuhim Randevu

2 hafta önce

E tuhim den şoför kartı başvurusu yaparken hata alıyorum hiçbir şekilde sistem ilerletemiyorum ehliyet yenileme yaptıysanız sisteme düşmesi 2-7 gün arası diye söylüyor. Ama ehliyetimde herhangi bir yenileme olmadı. Bayağıdır yeni ehliyet kartına sahibim yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Tuhim Şoför Kartı Sınıf Güncelleme

24 Mayıs

Ocak ayında şoför kartı aldım o zaman ehliyetim b sınıfıydı. D1 olmadığı için yol belgesi alamadım ve ehliyet sınıfımı yükselttim. Tuhim sisteminde yeni ehliyet sınıfım güncellenecek mi yoksa tekrar şoför kartımı çıkarmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Alo 153 üzerinden sorabileceğim bir m...

0 Yorum

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şikayetvar üye markasıdır