İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kayıp İstanbul Kartımı Buldum

20 Şubat

İstanbul kartımı kaybetmiştim, hemen iptal ettim ama yakın zamanda tekrar buldum. Kartımı kullanabilmeye devam etmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemedim şu an kullanıma kapalı olduğu söyleniyor ve yeni kart almak için ek ücret istiyor. Bu konuda yapılabilecek bir şey var mıdır?

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 6 sa 13 dk

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-55823537375 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Olumlu Bir Cevap Alamadım

20 Ağustos

Başvuru yaptım hala olumlu olumsuz bir cevap alamadım. Düğünüme 1 buçuk ay kaldı ne zaman dönüş yapılacak ayıp yani destek demek düğünden önce verilir ki bir nebze rahatlatır evlenmek ev dizmek artık herkesin yapabileceği bir şey değil hele ki asgari ücrete çalışıyorsan

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi  AKBİL Ücreti Tarifesi

11 Haziran

Bugün 16.05'te, 34 ** 8570 plakalı İstanbul'da Kadıköy'e giden otobüslere bindim. İstanbulkart'ın bakiyesi yetersiz olduğundan dolayı şoföre sordum, 'Kredi kartı temassız basılır mı? ' dedim, 'Evet' dedi. Kartı bastım, 20 TL çekti. Nedenini sordum, '10 TL kart ücreti ekstra alınıyor' dedi. Bu konuda...

0 Yorum

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şikayetvar üye markasıdır