İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul Kart Haksiz Ceza

18 Ocak

Kızım dun İstanbul kartını kaybetmiş. İşten eve ® gelince bana söyledi ve hemen 153 ü arayıp bilgi verdim. Görüştüğüm kisi kartı iptal etmem için onay vermemi başkanının kullanımı durumunda ceza ödeyebileceğimi söyledi. İptal için onay verdim. Bugün başvuru için siteye girdiğim zaman ceza ile karşılaştım. Ben dün aradım ve akbili kullanıma kapattım o zaman bir ceza yoktu simdi bu ceza nereden çıktı. Kim kullandı size tutanak tutup o kişiye ceza kesin.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 6 sa 13 dk

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz ile ilgili süreç devam etmektedir. En kısa sürede dönüş sağlayacağız.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AKBİL İptal Geri Alma.

18 Aralık 2022

Merhaba iyi çalışmalar. Geçtiğimiz günlerde oğlum İstanbul kartını kaybettiğini düşünde ve biz de telefonla arayıp iptal ettirdik. Fakat kartını ertesi gün buldu. Aynı kartı tekrar kullanıma açtırabilir miyiz? Kartı öğrenci kartıydı. Bu konuda. Yardımcı olur musunuz.

0 Yorum

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şikayetvar üye markasıdır