05 Mayıs 2022

Askıya fatura atıyorum ama ödenmiyor çok zor durumdayım. Lütfen edin. Eşim 2 bel fıtığını ameliyat oldu. Çalışamıyor çocuklarımın ihtiyacını karşılamak için evlere temizliğe gidiyorum ama okul ve ev kira masrafını karşılayamıyorum lütfen bana yardım edin

15 Mayıs 2022 21:48

Fatura askıda artık olmuyor herhalde 2 tane faturam birikmiş herhangi bir gelirim yok. Maddi durumum yok gündelik işe gidiyorum haftada 2 gün oluyor 5 gün olmuyor çocuklarıma herhangi bir şey alamıyorum. 2 tane çocuğum okula gidiyor zor günler yaşıyoruz lütfen artık yardımcı olur musunuz.

Değerli vatandaşımız, talebiniz 1-53461255798 numarası ile kayıt altına alındı. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacağız.

Değerli vatandaşımız, 1-53461255798 numaralı talebiniz çözüme kavuşturulmuştur. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İBB Şoför Kartı Başvurusu Ve Sonuç Bekleme Sorunu

2 saat önce

11.09.2023 saat 10:30 randevulu İBB şoför kart için başvuru idrar testini verdim. 2018 yılında kendi isteğim ile tedavi olmak için AMATEM de yattığımdan dolayı bana idrar testi sonucunu vermiyorlar. Diğer arkadaşlarım ertesi gün akşam sonuç aldılar ve ben hâlâ sonuç bekliyorum. Bunun için verdiğim p...

1 Yorum

Fatihyildiz

Ablacım bende aynı durumdayım banada bole mesaj geldi size yardime edildi mi

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı