İstanbul Büyükşehir Belediyesi Evlilik Destek Yardımı

02 Haziran

İstanbul Büyükşehir Belediyesi evlilik yardımı ile başvuru yaptım fakat IBAN istememesine rağmen başvuran IBAN geçersiz diyor. Başvuruyu tamamlayamıyorum. Bilgilerde herhangi eksik veya hatalı bir durum söz konusunda değil ayrıca başka ne yapacağım bilmiyorum

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Evlilik Destek Yardımı

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-57047549708 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Evlilik Yardımı Başvurusu

1 hafta önce

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin vermiş olduğu 7 bin tl evlilik yardımı için başvuru yapmıştık. Gelen SMS ile onaylandı gözüküyor. Ne zaman hesabımıza yatırılacağını nereden öğrenebiliriz? Bir de sorgulama ekranında sürekli hata oluyor. Sisteme giremiyorum.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kariyer Sayfasına Şifre Unuttum

1 hafta önce

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer sayfasına şifre unuttuğum için giriş yapamıyorum. Şifremi unuttum seçeneğini de kullanamıyorum. Şifremi unuttum sayfasında Girdiğim bilgilerim doğru olduğu halde hatalı bilgi girdiniz diye uyarı veriyor. Yardımcı olur musunuz? Canım.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenidoğan Paketi Başvuru Gecikmesi

1 hafta önce

İbb Yenidoğan destek paketinden yararlanmak istedim gerçekten ihtiyacım vardı. Başvuru yapalı 1 ay oldu fakat hiçbir şekilde sonuç alamadım. Hala kurul onayında olarak görülüyor. Yenidoğan yardımı yapacaksanız zamanında yapmalısınız lütfen bebeğim büyüyor ama hala yardım onaylanmadı ve teslim edilme...

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenidoğan Destek Paketi

2 hafta önce