İBB Yardım Başvurusu

02 Haziran

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yardım başvurusu yaptım, aylardır bekliyorum. Gelip eve ® bakıyorlar, gidiyorlar. Bize SMS bekleyin diyorlar ama gelen giden bir şey yok. Başvuru sorgulamada bu görsel çıkıyor. Daha ne kadar bekleyeceğim? Nakdi yardıma ihtiyacım var, bir oğlum var, ihtiyaçlarını karşılayacak gücüm yok.

İBB Yardım Başvurusu

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-57046192150 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İBB Yardım Etsin Bize Artık

1 hafta önce

Zor durumdayım. Hiç şekilde yardım edilmiyor. Dün evime bakacaklardı evde yoktum yarın geleceğiz dediler ve gelmediler. Zaten 1 buçuk yıldır bu başvuruyu yapmıştım hiçbir şekilde İBB yardımcı olmuyor. Çocuğuma ne süt yardımı yapıldı ne nakdi yardım evime gelip bir an önce bakmanızı istiyorum

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sedep Başvuru Süreci

26 Ağustos

Sedep başvurusu yaptım. Evime gelip inceleme yaptılar mayıs ayında. 1 ay içinde sonuçlanacaktır dediler. Başvurum olumlu değerlendirilmiş ama onay sürecindeymiş. 4 aydır onay veremediler mi bu yetkililer bir evraka. Zor durumdayım kırtasiye erzak ve nakdi yardım bekliyorum. Yetkililere duyurulur.

İBB Nakdi Yardım Yatırılmıyor

25 Ağustos

İBB nakdi yardım yatırıyordu kaç defa Yapı Kredi Bankası aracılığıyla ancak kaç zamandır yatırılmadı. Çevremde bazı kişilere 2 bin tl yatırılmış. Neye göre yatırılıyor anlamış değilim. Okullar açılıyor bir sürü masraf var bize de yatırılmasını talep ediyorum.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Başvurusu

09 Ağustos

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen evlilik destek parasına başvuralı 16 gün oldu ancak olumlu veya olumsuz bir dönüş yok. Bir an önce olumlu anlamla dönüş umuyor ve rica ediyorum. Bu kadar uzun sürmemesi lazım. Nakdi yardım için dönüş rica ederiz.

0 Yorum

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şikayetvar üye markasıdır